Популярные темы

«Шахтер» и Binance представят новую программу для болельщиков

Дата: 04 апреля 2023 в 16:34



Стоковые изображения от Depositphotos

Інтерактивна платформа Fanverse допоможе клубу ще активніше взаємодіяти з фанатами

4 квітня оголошено про випуск Fanverse ФК «Шахтар» – нової програми від Binance, розробленої спеціально для вболівальників клубу. Партнерство надасть фанатам особливий доступ до нагород і привілеїв, таких як участь у конкурсах прогнозів на матчі, голосуваннях в опитуваннях для ухвалення командних рішень та ранній доступ до NFT-дропів і ексклюзивні призи, наприклад, зустрічі й підписані клубні товари.

Запуск Fanverse ФК «Шахтар» також є першим офіційним партнерством Binance Web3 Services (BWS) – нової ініціативи від Binance, яка допомагає забезпечити доступність елементів Web3 для будь-яких організацій чи брендів, що бажають перейти від Web2 до Web3. Fanverse ФК «Шахтар» спрямована на об’єднання вболівальників з усього світу через Web3 і забезпечення їх спілкування на основі пристрасті до футболу.

Дмитро Кириленко, комерційний директор ФК «Шахтар»:

– Радіємо співпраці з Binance – світовим лідером блокчейн-систем. Це партнерство дозволить клубу мати власне місце в цифровому просторі, а також спілкуватися зі своїми вболівальниками в усьому світі. «Шахтар» завжди прагне встановлювати нові межі й стандарти досконалості, і співпраця з Binance дає можливість нашим уболівальникам тісніше взаємодіяти з клубом. Це лише перший етап захопливої подорожі з Binance, і ми переконані, що клуб та вболівальники будуть задоволені.

Ліза Хе, керівниця відділу Fan Token у Binance:

– Ми дуже пишаємося співпрацею з ФК «Шахтар», одним із найпрестижніших футбольних клубів України, та раді об’єднати його вболівальників з усього світу через Web3 у Fanverse. Наша мета – допомогти вболівальникам спілкуватися з улюбленими командами новими і дивовижними способами. Ми також раді представити Binance Web3 Services – наш новий консультативний сервіс з питань Web3, який буде доступний для будь-яких компаній, які використовують Web2 та думають про те, як потрапити в простір Web3.

Уболівальники ФК «Шахтар» можуть підписатися на Binance Fanverse, щоб отримати шанс заробити нагороди та унікальний досвід. Інші цікаві елементи для майбутнього Fanverse ФК «Шахтар» включають нові опитування, щоб дати вболівальникам можливість висловитися, а також доступ до випусків NFT, цифрових предметів колекціонування, інтернет-магазинів та ексклюзивних товарів.

Пропозиції Binance Web3 Services включають широкий спектр консультаційних послуг Web3, у тому числі бізнес-плани Web3, стратегії NFT і фан-токенів, ігри та партнерство в метавсесвіті, системи членства Web3, оперативне керівництво тощо.

Щоб бути в курсі останніх подій, підписуйтеся на @BinanceFanToken в Instagram і Twitter. Ознайомитися з іншими партнерами Binance Fan Token можна на домашній сторінці Binance Fan Token.

Реєструйтеся тут!

Читай також: Матч «Шахтар» — «Металіст» відбудеться в Ужгороді

По сообщению сайта FootBoom

Поделитесь новостью с друзьями