Популярные темы

Контрольный матч. «Кривбасс» – «Септември» (Болгария) 5:0. Голевая феерия

Дата: 02 февраля 2023 в 23:14 Категория: Новости спорта


Контрольный матч.
Стоковые изображения от Depositphotos

«Кривбас» — «Септемврі» (Софія, Болгарія) 5:0

Голи: Хомченовський 6, Дебелко 39, Банада 58, Татарков 60, Устименко 79.

«Кривбас»: Кліщук (Сарнавський, 46), Якімець (Опанасенко, 63), В. Вернидуб (Рябов, 61), Бескоровайний (Понєдєльнік, 46), Стецьков, Задерака (Кораблін, 68), Банада (Семотюк, 65), Татарков (Микитишин, 63), Капіч (Карпусь, 80), Хомченовський (Шевченко, 75), Дебелко (Устименко, 46).

«Кривбас» провів четвертий контрольний матч на турецьких зборах. Сьогодні нашим суперником виступив болгарський «Септемврі», який після першої частини йде на 12 сходинці (серед 16 клубів) у Вищій лізі свого чемпіонату. Дебют зустрічі залишився за підопічними Вернидуба, які не тільки забили швидкий гол, а й взагалі володіли відчутною перевагою.

На 6 хвилині удар Хомченовського з середньої дистанції застав зненацька Шейтанова – 1:0! Атаки на ворота суперника продовжились. Небезпечно пробивали Татарков, Стецьков. Але забив Дебелко. На 39 хвилині Роман ефектно обіграв у карному маданчику опонента, й пробив точно у ближній кут – 2:0.

Початок другому тайму й ще два голи від червоно-білих. Наша команда продовжувала володіти ініціативою. На 58 хвилині Банада на дальній стійці головою замкнув подачу Капіча – 3:0. Й тут же Капіч у атаці другим темпом виконав ефектну передачу у штрафний, куди увірвався Татарков та пробив у один дотик – 4:0.

Але й це ще було не все. «Кривбас» сьогодні був в ударі. Устименко забив такий потрібний для себе гол на 79 хвилині. Знову пас Капіча — потужний постріл Дениса з лінії штрафного у ближній кут. Це 5:0. В кінцівці реально врятував Сарнавський, який двічі поспіль зіграв просто чудово після підступних ударів суперника. Й, таким чином, допоміг криворіжцям здобути «суху» перемогу.

Наступний суперник в Туреччині — чемпіон Молдови «Шериф». Гра відбудеться 8 лютого.

Читай також: Контрольний матч. «Кривбас» – «Септемврі» (Болгарія). Пряма трансляція

По сообщению сайта FootBoom

Тэги новости: Новости спорта
Поделитесь новостью с друзьями