Популярные темы

На MEGOGO з’явився канал львівського «Руху»

Дата: 25 декабря 2021 в 18:44


На MEGOGO з’явився канал львівського
Стоковые изображения от Depositphotos

Відсьогодні на медіасервісі MEGOGO розпочав мовлення офіційний канал футбольного клубу «Рух» (Львів) – RUH TV. Як повідомляє прес-служба медіасервісу, спортивний канал пропонує глядачам прямі трансляції матчів, огляди, клубні влоги, новини команди, життя Академії та багато іншого.

Канал RUH TV доступний передплатникам пакетів «Легка», «Оптимальна» та «Максимальна».

Із більш детальною програмою каналу можна ознайомитись прямо на медіасервісі MEGOGO. Як і всі канали на MEGOGO, RUH TV має телеархів, що дозволяє переглядати програми, які були раніше в ефірі, функцію паузи та перемотування назад.

«Ми тримаємо в фокусі розвиток вітчизняної спортивної  екосистеми. Намагаємось її підтримувати і розвивати. Популяризація українських команд – вагомий крок в цьому напрямі. Нам приємно усвідомлювати, що сильних професійних команд в Україні стає ще більше. Запрошуємо усіх наших глядачів до легального перегляду нових перемог від львів’ян із ФК «Рух», – зазначає Роман Кадємін, генеральний продюсер спортивного мовлення MEGOGO.

«Співпраця з MEGOGO – важливий етап у історії клубу. Ставимо собі за мету постійно розвиватись не лише у спортивному та інфраструктурному напрямках, а й у медійному просторі. Цей крок – яскраве підтвердження наших серйозних намірів. У наших планах на майбутнє – збільшити виробництво якісного контенту, який мав би привабити ще більше наших уболівальників», – додає Богдан Тимовчак, медіадиректор ФК «Рух».

Нагадаємо, MEGOGO активно розвиває спортивний напрям й має ряд ексклюзивних подій, серед яких: матчі Ліги чемпіонів УЄФА, Ліги Європи УЄФА та Ліги конференцій УЄФА, La Liga, Ligue 1, Кубок Німеччини (DFB-Pokal), Copa América та Чемпіонат Бразилії із футболу, бої Top Rank, K2 Promotions Ukraine, Bellator, кіберспорт в партнерстві із Maincast та багато іншого.

Читайте также: «Рух» через не могу: итоги первой части сезона-2021/22

По сообщению сайта FootBoom

Поделитесь новостью с друзьями