Популярные темы

Андрій Павелко підтвердив, що в комітеті арбітрів УАФ працюватиме ще один італієць

Дата: 09 ноября 2021 в 17:14


Андрій Павелко підтвердив, що в комітеті арбітрів УАФ працюватиме ще один італієць
Стоковые изображения от Depositphotos

В комітеті арбітрів УАФ з’явиться ще одни італійський фахівець. Про це повідомив президент асоціації Андрій Павелко.

«Українські арбітри матимуть змогу отримувати знання і досвід від одного з кращих рефері сучасності – Ніколи Ріццоллі. Сьогодні зірковий італійський спеціаліст на моє запрошення побував у Будинку футболу. Разом з головою Комітету арбітрів УАФ Лучано Лучі, контракт якого нещодавно було продовжено, та нашими арбітрами поспілкувалися з Ніколою та обговорили перспективи нашої співпраці на майбутнє.

Ріццолі погодився на мою пропозицію стати куратором підготовки українських рефері і в разі підтримки такої ініціативи Виконкомом, засідання якого попередньо заплановано на 17 листопада, команда УАФ отримає нове потужне підсилення вже найближчим часом.

Про авторитет Ніколи Ріцоллі у світовому арбітражі говорять його високі досягнення. Серед іншого, це звання кращого рефері світу, яке він отримував двічі поспіль. А це означає, що українські колеги Ніколи з початком нашої співпраці отримають чудові можливості для професійного росту. Вірю, що вони успішно їх реалізують! Впевнений, що тандем двох таких висококласних спеціалістів, як Лучано Лучі і Нікола Ріцоллі дасть потужний імпульс для подальшого розвитку українського арбітражу!» — повідомив Павелко у себе в Facebook.

По сообщению сайта FootBoom

Поделитесь новостью с друзьями