Популярные темы

Контрольный матч. «Черноморец» – «Шахтер» (Казахстан) 2:1. В ударе Наумец

Дата: 02 февраля 2023 в 23:44 Категория: Новости спорта


Контрольный матч.
Стоковые изображения от Depositphotos

«Чорноморець» — «Шахтар» (Караганда, Казахстан) 2:1

Голи: Штогрін 20, Наумець 71 — Пайруз 87.

«Чорноморець»: Непогодов, Селін, Салюк, Єрмаков (Гучек, 46), Путря, Задоя (Васильєв, 64), Кузик, Брагару, Штогрін (Кубемба, 46), Бадібанга (Алефіренко, 64), Наумець (Плакса, 86).

«Чорноморець» здобув перемогу в контрольному матчі на зборі в Туреччині. Гру проти карагандинського «Шахтаря» підопічні Романа Григорчука почали впевнено і цілком заслужено на 21-й хвилині повели в рахунку. Гольову атаку на лівому фланзі почав Віталій Єрмаков. М’яч транзитом через Владислава Наумця дістався Андрія Штогріна, той увійшов в штрафний майданчик і технічно вразив в дальній кут — 1:0. Перший тайм одесити спокійно довели до перемоги, майже нічого не давши створити супернику біля воріт Дмитра Непогодова.

У другому таймі на полі в складі «Чорноморця» з'явилися Кевін Кубемба і Лука Гучек, а потім Олександр Васильєв і Даниїл Алефіренко. А коментаторська позиція була підсилена колишнім капітаном «моряків» Сергієм Кравченком, який нещодавно завершив кар'єру гравця.

Заміни підсилили гру одеситів, моменти біля воріт команди з Казахстану виникали регулярно. Мали забивати Кубемба, Наумець, а після пострілу Максима Брагару м’яч влучив в поперечину. Другий гол по такій грі був питанням часу. Рахунок 2:0 на 73-й хвилині організувала зв'язка Алефіренко — Наумець: прохід правим флангом, передача в штрафний майданчик і влучний удар лівою після якісної обробки. «Моряки» могли довести рахунок до розгромного, але натомість привезли собі гол на рівному місці. Ілля Путря і Орест Кузик не порозумілися в центрі поля, карагандинці перехопили сферу і організували якісну контратаку — у Дмитра Непогодова шансів врятувати команду не було. Одесити утримали перемогу 2:1.

5 лютого на «Чорноморець» чекає остання гра в Туреччині. Суперником стане клуб «Турон» з Узбекистану.

По сообщению сайта FootBoom

Тэги новости: Новости спорта
Поделитесь новостью с друзьями