Популярные темы

Владислав Атрошенко: «Путін — падло, ху*ло, бл*дь, зійшов з глузду! Ми переможемо, цих фашистів!»

Дата: 03 марта 2022 в 20:34


Владислав Атрошенко:
Стоковые изображения от Depositphotos

Звернення до бійців ТО і чоловіків, які зі зброєю в руках боронять Чернігів і Україну від чернігівського міського голови Владислава Атрошенка.

«Щойно завершилися авіаційні удари бомбардувальників РФ по місту Чернігову. Вщент знищені школи  №18 і №21, що в мікрорайоні Подусівка. Є попередні жертви. Це 4 військові і 2 цивільних, але це не остаточні дані. Нанесені авіаційні удари по житлових будинках на вулиці Чорновола і ще в деяких районах. Остаточного переліку немає. 

Звертаюся! Спокійно стоїмо на захисті рідного міста. Боронимо нашу рідну землю! Ми нікому не віддамо Чернігів! Бо якщо ми віддамо Чернігів, то ми — ніхто. В нас немає прізвища, немає батьків, ми взагалі перетворимося нікого. Таке ми допустити не можемо. Наші предки ні від кого не бігли, сцикунів не було, немає і не буде! Ми відстоюємо нашу землю. Абсолютно впевнено і абсолютно спокійно. 

Я вам заявляю, що Путін — падло, ху*ло бл*дь, зійшов з глузду! Ми переможемо, цих бл*дь фашистів! Перемога буде за нами в один мільйон відсотків! Слава Україні! — цитує Атрошенка «Суспільне Чернігів».

Читайте также: Юрій Вернидуб: «Путін — скотина, виродок та вампір у одному флаконі»  

Читайте также: Ігор Шопін: «Росіяни – тварини. Це орки, суміш орди з монголами та удмуртами»

Читайте также: В Украине погиб генерал-майор российской армии

По сообщению сайта FootBoom

Поделитесь новостью с друзьями