Популярные темы

Ігор Шопін: «Росіяни – тварини. Це орки, суміш орди з монголами та удмуртами»

Дата: 03 марта 2022 в 19:34


Ігор Шопін:
Стоковые изображения от Depositphotos

Колишній гравець «Металіста» Ігор Шопін відреагував на вторгнення військ РФ в Україну.

«Мій рідний Новоайдар окуповано, я покинув межі області. Зараз там стоять російські війська. Протягом кількох років спільними зусиллями громада намагалася робити наше селище кращим: оновлювала його, будувала інфраструктуру, забезпечувала комфортні умови для життя. Мені дуже боляче, що тепер усе це захоплене злочинцями.

Мені зараз розповідають, що жіночки, які працюють у державних установах, радіють окупації. І це у той час, коли бомблять Харків та Київ. Вони радіють, що хліб у Станицю Луганську по 5 гривень з Луганська завезли! Вони не розуміють усієї глибини проблеми.

Вони відправляють навчатися своїх дітей в окупований Луганськ та в Росію тільки тому, що там безкоштовне навчання. Жахіття! З цими людьми треба працювати.

Вони неосвічені, мало інтелектуальні, запроданці і просто тупі. У них немає вищої освіти, більшість з них навіть ніколи не була у Львові. Ба більше, 50 відсотків населення ніколи не ототожнювали себе з Україною.

Росіяни – це тварини. Нам, мешканцям Луганщини, слід визначитися. Хто ми? Люди чи тварини? Росія – це пітьма, Україна – це світло. На чиєму боці ми перебуваємо? Протягом всієї моєї роботи у Новоайдарі я відчував перешкоди та діставав палки в колеса.

У нас проросійський електорат, ОПЗЖ… Раніше доводилося бути лояльним з ними, а тепер називаю речі своїми іменами. Вважаю, що жодних виборів протягом 15-20 років на нашій території проводити не варто. Лише утворити військово-цивільні адміністрації. І вчити їх Батьківщину любити.

Хто не хоче – завжди є вибір. Чемодан, вокзал, Росія. Або ж інакше – російський корабель – іди на х#й, а хто хоче бути пасажиром цього корабля теж – на х#й.

На Луганщині зафіксовано чимало випадків мародерства. В основному, це справа лап російських військових. Вони заходять у магазини, грабують приватну власність, виносять з об’єктів торгівлі різноманітне майно – від побутової техніки до автомобільного мастила. Це не люди. Це орки, суміш орди з монголами та удмуртами. Жахлива нація.

Напередодні я записався у територіальну оборону, намагаюся бути корисним, перебуваю на вахті. Маю певні завдання та плани у футбольній сфері, хоча про це говорити поки рано. Ймовірно, швидше доведеться зброю отримувати, ніж думати про футбольний м’яч. Проте ми обов’язково переможемо. Слава Україні!» – сказав Шопін в інтерв'ю «Футбол 24».

Читайте также: Юрій Вернидуб: «Путін — скотина, виродок та вампір у одному флаконі»

Читайте также: Андрій Шевченко: «Путін — убивця. Україна — мішень. Хто буде наступним?»

По сообщению сайта FootBoom

Поделитесь новостью с друзьями