Популярные темы

Артем Габелок: «Немає для футболіста гіршого часу, ніж збори»

Дата: 13 февраля 2022 в 18:34 Категория: Новости спорта


Артем Габелок:
Стоковые изображения от Depositphotos

Півзахисник «Металіста 1925» Артем Габелок розповів клубній прес-службі, як проходять збори команди.

— Артеме, як проходять збори? Уже більша частина позаду. З того, що пропонує тренерський штаб, усе вдається виконувати?

— Дуже важкі збори цьогоріч, багато працюємо над фізикою, пісок, гірка, стрибаємо. Дуже важкий збір саме у цьому році чомусь, не знаю. Дуже велике навантаження, через це такі результати в спарингах, я вважаю, бо всі дуже втомлені. Але працюємо задля майбутнього, знаємо, що це піде нам на користь. Тож, «пижимося», працюємо, когось навіть «просифонило», у когось пронос, але це збори, працюємо.

— Кажуть, що в що взимку така робота — це найголовніше для футболістів?

— Так. Немає для футболіста гіршого часу, ніж збори. Тому усі ми зараз терпимо. Дуже важкий час для нас. Проте працюємо, бо знаємо, що це потрібно, просто необхідно.

— Ти рік тому приєднався до «Металіста 1925», яким був цей рік?

— Рік був цікавий. Ми вийшло до УПЛ. Загалом, завдання виконали і зараз сподіваюсь, що і в цьому році також виконаємо завдання, котре стоїть перед нами. Все чудово. Настрій відмінний, погода відмінна, збори відмінні.

— «Шахтар», «Динамо», «Дніпро-1», «Ворскла» — це перші чотири суперники «Металіста 1925» після поновлення сезону. Є якесь хвилювання через те, що потрібно набирати очки у цих матчах?

— Це серйозні суперники. Звісно, і підготовка у нас така ж серйозно. Але так склалося, що саме ці чотири команди наші перші суперники, дуже серйозно готуємося та сподіваємося, що будемо брати очки з цими командами.

— Зіграли вже немало спарингів. Різні результати, як оцінюєш ці поєдинки?

— Знову ж таки, важко. Нові хлопці прийшли, молодь підключають, під навантаженням усі. На результат зараз немає акценту. Більше набрати фізичну форму. Моментами виглядаємо пристойно. Втім, зрозуміло, результату немає. Але це збори, головне, що буде в чемпіонаті.

Читайте также: Опытный защитник может покинуть «Металлист 1925»

По сообщению сайта FootBoom

Тэги новости: Новости спорта
Поделитесь новостью с друзьями