Популярные темы

Контрольний матч. «Дніпро-1» — «Спартак» (Сербія) 3:0. Переконливо

Дата: 05 февраля 2022 в 21:54 Категория: Новости спорта


Контрольний матч.
Стоковые изображения от Depositphotos

«Дніпро-1» — «Спартак» (Сербія) 3:0

Голи: Назаренко 36, Довбик 48, Гуцуляк 75.

«Дніпро-1»: Кожокару, Адамюк, Нельсон, Лучкевич, Вантух, Соловйов, Рубчинський, Піхальонок (к), Ярмолюк, Назаренко, Довбик; Склад з 59-ї хвилини: Кінарейкін, Чалий, Сваток, Кравченко, Демиденко, Соловйов (Ківінда, 73), Джурасек, Білл, Когут, Гуцуляк, Гуаль.

«Дніпро-1» сьогодні, 5 лютого, зіграв заключний матч на першому зборі в Туреччині. Суперником став середняк сербського чемпіонату «Спартак» з Суботиці, з яким дніпряни зустрічалися у товариському матчі рік тому і зіграли унічию 1:1. Цього разу у дніпрян гру розпочав той варіант складу, який завершував вчорашній матч проти чорногорського «Дечича», інформує пресслужба клубу.

«Дніпру-1» вдалося відкрити рахунок у першому таймі. Після чергової тривалої атаки дніпрян удар Ярмолюка було заблоковано, але першим на добиванні був Назаренко, який невідпорно пробив під поперечину.

А на самому початку другого тайму рахунок став 2:0 – після довгої комбінації Ярмолюк точно навісив на Довбика, який головою з кількох метрів розстріляв воротар суперника.

Після зміни складу на полі мало що змінилося. Дніпряни продовжили володіти тотальною ігровою перевагою. Гуцуляк довів рахунок до великого, забивши свій другий гол на зборі – Олексій чітко реалізував вихід сам на сам після перехоплення і передачі іспанського новачка дніпрян Гуаля – 3:0.

По сообщению сайта FootBoom

Тэги новости: Новости спорта
Поделитесь новостью с друзьями