Популярные темы

Footboom запускає новий дизайн

Дата: 27 января 2022 в 17:44


Footboom запускає новий дизайн
Стоковые изображения от Depositphotos

Відсьогодні на Footboom стартує процес заміни попереднього дизайну на новий. Заміна буде відбуватись поступово, починаючи з основних, найбільш відвідуваних сторінок порталу. Сама зміна дизайну продиктована, зокрема, необхідністю «перезібрати з нуля» всі сторінки, які після багатьох правок та мікродоповнень останніх років стали заважкими для оптимального завантаження читачами та не відповідали сучасним технічним вимогам.

Одразу зазначимо, що на цьому світі не існує нічого сталого та незмінного, тому будь-які ідеї з оптимізації блоків сайту чи додавання нових тематичних блоків завжди стануть у нагоді та підуть в обговорення. Це щодо того, чи варто сприймати новий дизайн, як остаточний та незмінний.

Слід також позначити подальші плани стосовно української версії сайту, заздалегідь передбачаючи виникнення відповідних питань від читачів. Паралельно з редизайном йде технічна реорганізація адмін-частини, яка дозволить реалізувати «мультимовність» всіх систем сайту та запустити українську версію.

Ну й, наостанок, зазначимо, що, враховуючи певний консерватизм та звичку старожилів порталу, старої гвардії, заміна сторінок форуму в новому дизайні планується в останню чергу. Й буде враховувати попередній досвід взаємодії користувачів з коментарями в новинах/статтях та наявних зауважень.

Читайте также: На сбор в Анталию главный тренер «Мариуполя» взял 22 игрока

По сообщению сайта FootBoom

Поделитесь новостью с друзьями