Популярные темы

Роберто Моралес про Луніна в «Реалі»: «Бути другим після Куртуа – бути другим після воротарського Бога»

Дата: 08 января 2022 в 00:24 Категория: Происшествия


Роберто Моралес про Луніна в
Стоковые изображения от Depositphotos

Журналіст і коментатор Роберто Моралес розповів про перспективи Андрія Луніна в мадридському «Реалі» після його виходу в стартовому складі «вершкових» на матч 1/16 кубку Іспанії проти «Алькояно» (3:1).

Читайте также: Лунин вновь сыграл за «Реал»: чем запомнился украинец?

– Роберто, які у вас враження від дебютного в цьому сезоні матчу Луніна за мадридський «Реал»?

– Вчорашній поєдинок – це вкрай важлива подія для Андрія Луніна. Минув майже рік з його попереднього матчу у футболці «Реала». Символічно, що проти цього ж суперника – скромного клубу «Алькояно».

Той поєдинок був невдалим для українського воротаря за всіма показниками – і за грою, і за результатом. Це надовго визначило його долю. Цього ж разу результат нормальний. І саме тому можна очікувати, що Андрія й далі будуть ставити на матчі Копа дель Рей.

Читайте также: Карло Анчелотти оценил игру Лунина в матче против «Алькояно»

– На ваш погляд, Луніну варто перейти до іншого клубу за постійною ігровою практикою чи й далі залишатися в «Реалі»?

– Я висловлю дуже непопулярну в Україні точку зору. Як на мене, найкраще для Луніна – і надалі залишатися в «Реалі».

Бути другим після Тібо Куртуа – це бути другим після воротарського Бога. В кожному клубі існує ієрархія з першим і другим голкіпером. Лунін – сильний воротар, але, на жаль, не настільки потужний, як Куртуа. Тому бути другим після бельгійця – це нормальна ситуація.

Читайте также: Игорь Харатин и Андрей Лунин сравнялись в трансферной стоимости

Інша справа, що Андрію потрібно більше ігрової практики, ніж він раніше отримував. Сподіваюся, що зараз справа з цим стане краще. Нагадаю, раніше жоден український футболіст ніколи не був у мадридському клубі. Потрапити до «Реала» – це найвище досягнення у футбольному світі. Тому говорити, що треба кудись іти з нього – це божевілля.

У Андрія Луніна в клубі зараз достатньо перспективна ситуація. Є можливість грати в матчах кубку Іспанії. Тим паче, від нинішнього становища зі сплеском захворювань на коронавірус може бути все, що завгодно. Не виключено, що той же Куртуа отримає позитивний тест – і Лунін отримає ще додаткову ігрову практику, — цитує Моралеса РБ.

По сообщению сайта FootBoom

Тэги новости: Происшествия
Поделитесь новостью с друзьями