Популярные темы

Віктор Скрипник: «Цей ритм накладає відбиток, коли імунна система працює на повну»

Дата: 08 ноября 2021 в 18:34


Віктор Скрипник:
Стоковые изображения от Depositphotos

Головний тренер «Зорі» Віктор Скрипник на післяматчевій пресконференції поділився враженнями від матчу 14-го туру УПЛ з «Вересом» (3:0).

— Перший тайм був доволі важким. Можливо це банальні слова, але важко працювати у такому графіку. Але фізіологія така, що другий тайм ти проводиш краще, що і показав фінальний результат. Бігли і хотіли забити ще.

Ми сконцентровано грали у захисті. Крім того, знали, що «Верес» останні чотири тури взагалі не пропускав голів. У кожному моменті грали на сто відсотків. Ми хотіли забити швидкий гол, але перемогли впевнено. Ми провели якісну командну роботу. Кожний віддається грі. Видно, що всі прагнуть до перемоги.

Але є і мінуси. Люди вилітають, хворіють. У минулій грі ми переживали за Олександра Гладкого, котрий не грав через проблеми з м’язами. Буквально вчора у Віталіка Вернидуба була аналогічна проблема. Були проблеми у Дмитра Хомченовського, Ігор Снурніцин прокинувся з температурою.

Цей ритм накладає відбиток, коли імунна система працює на повну. Десь вона просідає. Але я радий тому, що є молодь, котра нам допомагає. Можна звісно обговорювати моменти з незабитими голами і таке інше, але футбол є футбол. Можливо були помилки, можливо ні. Я дивлюсь тільки на нашу команду.

— Які подальші плани команди?

— Три дні будуть вихідними. У четвер після обіду зустрінемось на базі і розпочнемо тренування. Товариських спарингів не буде. Тренуємося у звичайному режимі. Так, є хлопці, котрі тільки розпочнуть тренування. Це і Кабаєв, і Назарина, і Громов. Вони працюватимуть по індивідуальній програмі.

— Хлопці розвивають культуру паса. Навіть знаходячись у вигідній позиції, можуть віддати пас партнеру, не проявляючи жадібність.

— Футбол – командна гра. Іноді віддають, іноді ні. Були і моменти, коли не віддавали. Якщо гравець прийняв таке рішення, значить вважає, що так було треба. Але ми хочемо, щоб наша команда взаємодіяла. Ми задоволені тим етапом, котрий ми провели.

По сообщению сайта FootBoom

Поделитесь новостью с друзьями