Популярные темы

«Ворскла»: Продажа Ризныка — самый дорогой трансфер в истории клуба

Дата: 10 февраля 2023 в 20:04 Категория: Происшествия



Стоковые изображения от Depositphotos

Полтавська «Ворскла» у своєму Instagram повідомила, що трансфер голкіпера Дмитра Різника в «Шахтар» — рекордний в історії клубу. 

— Найдорожчий трансфер в історії клубу. Маємо привід пишатися такими переходами!

Ще один представник славетної школи воротарів полтавської «Ворскли» здійснив перехід до топового клубу. Дмитро Різник щойно поставив свій підпис під п’ятирічною угодою з донецьким «Шахтарем».

«Я залишаю у Полтаві частину свого серця, — сказав Дмитро, від’їжджаючи з розташування команди у Туреччині. – Пам’ятаю всі найважливіші епізоди своєї кар’єри у светрі «Ворскли». Щиро дякую кожному, з ким мені довелося працювати. Велика повага до уболівальників, які повсякчас підтримували наш клуб і мене особисто. Слава воїнам, які боронять нашу з вами незалежність. Наша країна обов’язково переможе, повернеться до звичного ритму життя і весь український футбол! », — резюмував Різник.



Вихованець нашої дитячо-юнацької школи завдяки величезній самовіддачі та наполегливості пройшов усі етапи зростання в системі «біло-зелених», ставши беззаперечним гравцем основи у «Ворсклі» та досягнувши рівня молодіжної та національної збірних України.

Дмитро вже приєднався до своїх нових одноклубників у Варшаві. Там донеччани готуються до матчу Ліги Європи проти французького «Ренна», що відбудеться 16-го лютого.

Умови особистої угоди воротаря сторонами не розголошуються.

Публикация от FC Vorskla Poltava Official (@fcvp.official)

По сообщению сайта FootBoom

Тэги новости: Происшествия
Поделитесь новостью с друзьями