Популярные темы

У Великій Британії майно російських олігархів хочуть передати на потреби українських біженців

Дата: 04 марта 2022 в 17:14


У Великій Британії майно російських олігархів хочуть передати на потреби українських біженців
Стоковые изображения от Depositphotos

Віце-прем'єр Великобританії Домінік Рааб вважає, що майно російських олігархів може бути конфісковано та передано українським біженцям. Він зробив цю заяву після нападу Росії на атомну електростанцію в Україні, повідомляє The Guardian. Рааб вважає, що Великобританія має жорстко реагувати на вторгнення Росії до України. Останнім часом місцеві журналісти критикують владу за надто повільну реакцію та недостатньо жорсткі санкції.

На питання про те, чи може Великобританія відібрати активи, які належать російським олігархам, як покарання за вторгнення Росії в Україну, Рааб сказав: «Якщо у нас є докази та правова основа, ми це зробимо».

На запитання, чи підтримає він використання цієї власності для розміщення українських біженців — крок, до якого закликають ліберал-демократи і на чому наполягає міністр житлового будівництва Майкл Гоув, — Рааб відповів: «Так, безумовно».

Голова Лейбористської партії Аннеліз Доддс заявила, що Великобританія має «перестати тягнути час» із запровадженням санкцій проти людей, пов'язаних із Путіним.

Вона додала: «Ми бачимо, що навіть ті нові санкції, які ми плануємо запровадити — цього просто недостатньо. Нам потрібні зараз негайні дії».

Читайте также: Увага! ЗСУ не замовляють топографічні карти місцевості, це ворог!

По сообщению сайта FootBoom

Поделитесь новостью с друзьями