Популярные темы

Рінат Ахметов: «Шахтарю» більше підходять золоті медалі УПЛ, а «Динамо» – срібні»

Дата: 16 февраля 2022 в 20:14


Рінат Ахметов:
Стоковые изображения от Depositphotos

Президент «Шахтаря» Рінат Ахметов День єдності проводить на Донеччині. Він прибув до Маріуполя та розповів, як переживає тимчасову розлуку з рідним регіоном та чемпіонські перегони в УПЛ.

«Я не був 8 років у рідному та улюбленому місті. У мене є мрія – щоб на Донбас Арені звучав гімн Ліги чемпіонів. І щоб у мене була можливість виступити перед рідними вболівальниками та своїми земляками. Я вже говорив не раз і ще раз хочу сказати: щасливий Донецьк, щасливий Донбас може бути лише в єдиній Україні.

Наша мета — здобути чемпіонське звання. Минулого року ми в руках тримали «срібло», а нам більше йде «золото».

Ми купили дуже сильних гравців – і Нерес, і Вінісіус. Це гравці, яких ми хотіли придбати. Це яскраві, сильні, креативні футболісти. Я переконаний, що разом із ними ми завойовуватимемо нові трофеї.

Я роблю все, щоб у наших руках були «золоті» медалі, а в руках «Динамо» Київ — «срібні». Мені здається, що «золоті» нам більше йдуть, а «срібні» — краще нашим конкурентам.

Це футбол, це спорт, це боротьба та це конкуренція. Кожен клуб бореться. Я хочу, щоб ми дізналися про переможця в останньому турі, і щоб їм обов'язково був наш «Шахтар», — сказав Ахметов.

Нагадаємо, що «Шахтар» лідирує в УПЛ, випереджаючи «Динамо2 на два очки.

Читайте также: Алексей Кащук: «Первый спарринг с «Шахтером» был незапланированный, а сейчас освоились»

По сообщению сайта FootBoom

Поделитесь новостью с друзьями