Популярные темы

Гравцi «Вереса» пройшли тест «Йо-йо»

Дата: 21 января 2022 в 22:34


Гравцi
Стоковые изображения от Depositphotos

Футболісти рівненського «Вереса» продовжують заняття на тренувальному зборі у Туреччині, iнформує пресс-служба клубу.

Туди, нагадаємо, червоно-чорні вилетіли минулого вівторка. Сьогодні команда проходила тест «Йо-йо», головна мета якого визначити рівень загальної фізичної витривалості. Дистанцію у 20 метрів потрібно долати щоразу за коротший відрізок часу. 

Найкраще склав тест — Роман Мірошник. Другий та третій результат — у Віталія Дахновського і Сергія Шестакова відповідно. Про це інформаційній службі клубу розповів тренер з фізпідготовки Павло Сіренко.

«Рух високої інтенсивності чергується із відпочинком. Тест передбачає поступове збільшення швидкості і також важлива реєстрація зміни пульсового навантаження. Ще одна особливість «Йо-йо» тесту у тому, що його потрібно проходити до повної нестачі сил. Тобто, потрібно терпіти. Змінюється навантаження, змінюється інтенсивність руху при сталому часі для відпочинку. Найкраще тест у нашій команді пройшов Роман Мірошник. Хоча, було помітно, що він міг пробігти ще. Можливо, цей результат міг перевершити Віталій Дахновський, але на завершальних відрізках дистанції він впав. Третій результат у Сергія Шестакова. Тут також є впевненість, що він міг пробігти більшу дистанцію. Інші футболісти теж впоралися непогано. Ми зауважили, що навіть зійшовши з дистанції, вони мали великий ресурс для продовження роботи і виконання вправи до повної відмови. Бо, навіть коли ми відчуваємо втому — через це потрібно переступити і рухатися далі». — сказав Сіренко.

 

 

По сообщению сайта FootBoom

Поделитесь новостью с друзьями