Популярные темы

Руслан Малиновський: «Історія з Петраковим? Там нічого не було — медіа неправильно сприйняли інформацію»

Дата: 12 ноября 2021 в 02:34


Руслан Малиновський:
Стоковые изображения от Depositphotos

Півзахисник збірної України Руслан Малиновський в інтерв’ю телеканалу «Футбол 1» поділився своїми враженнями від гри з Болгаріїю (1:1).

— Коротко про враження – сьогодні створили дуже багато моментів, але забили лише один гол. Вважаю, що ця гра може дати тільки позитивні емоції, тому що ми пресингували дуже добре, контролювали м’яч, створили багато моментів. Сьогодні питання тільки в реалізації, яка трошки підвела. Але з позитивним настроєм треба готуватись до наступної гри.

— Як тобі м’яч Тараса Степаненко?

— Прекрасний гол, забив з правої ноги. Після гри питали Тараса, чи забивав він такі голи раніше. Сказав, що забивав через себе. Але вважаю, що для нього це дуже важливий м’яч, адже давно не забивав за збірну. Вітаю його.

Нічия – не той результат, на який ми розраховували перед матчем. Але вважаю, що вболівальники отримали задоволення від гри. Хочу подякувати всім вболівальникам, які прийшли підтримати збірну. В Одесі була прохолодна погода, але люди прийшли підтримати. Якщо б забили хоча б 50 відсотків своїх моментів, то м’ячів п’ять забили б. Але ми дивимось вперед і готуємось до наступної гри.

— Після нетривалої перерви ви повернулися в збірну, повернулися в гру. Як враження.

— Нічого не змінилось. Завжди радий приїжджати в збірну, це честь для любого футболіста. У нас багато якісних футболістів, тому приїзд в збірну – це, як бонус, мотивація. Все добре, готуємось до наступної гри, це зараз саме головне.

— Олександр Петраков поставив крапку в тій вашій історії, яка гучно шуміла. Постав крапку і ти, розкажи, як це відбулося, щоб нарешті закрити цю тему.

— Ми з ним розмовляли на цю тему. Розумієте, медіа неправильно сприйняли цю інформацію. Насправді, там нічого такого не було. Це просто робочі моменти, які потім всі почали обговорювати і давати нову інформацію, щоб тривало обговорення. Там нічого не було. Навіть нічого закривати не треба, все і так добре було. У нас одна ціль – вийти на ЧС, а індивідуальні питання відходять на другий план.

— Що відчуваєте перед матчем із Боснією?

— Ми ще подивимось гру з Фінляндією, для нас це також буде хороша інформація. Вважаю, у нас дуже багато часу, щоб підготуватись до цього матчу з Боснією. Ми можемо обіграти цю команду. Головне – вірити в себе і їхати в Босніє за одним результатом — перемогою.

По сообщению сайта FootBoom

Поделитесь новостью с друзьями