Популярные темы

Юрий Вирт — игрокам «Вереса»: «Мы пробили дно. Никто ни за что не отвечает. По шарабану»

Дата: 04 апреля 2023 в 13:24


Юрий Вирт - игрокам
Стоковые изображения от Depositphotos

Головний тренер «Вереса» Юрій Вірт після поразки від «Кривбасу» (1:2) у 19-му турі УПЛ провів важку бесіду з гравцями «червоно-чорних».

— У плані результату, ви самі розімієте, що у нас із 9 ігор 8 поразок. Результат говорить сам за себе. Ми пробили дно, вже в надра впали. У нас тенденція — ми одні й ті ж голи пропускаємо. Ви помітили, чи ні? «Ворскла»: пенальті, подача з флангу, недопрацювали.

Наступна гра з «Дніпром-1». Знову недопрацювали — віднімай (очки). Далі — «Карпати». Раз — недопрацювали — «ковтнули». Ніхто ні за що не відповідає. Прийшли, голову опустили, відповідальності нуль. Конкуренції немає. По шарабану.

Одну гру грають — дві провалюють. Все. От воно й приходить до цього. Це моя вина, що я не створив конкуренцію. Мені говорили: «Юра, подивися». Я казав: «Та, все буде нормально, пацани, все окей». А виявляється, що я помилявся і дуже сильно. 

Лідера немає на футбольному полі. Знаєте, хто такий лідер? Це Степапенко в «Шахтарі», Сидорчук (у «Динамо»). У нас немає лідера, щоб завів команду. Якщо є невдачі, щоб переломили то все, — сказав Вірт. 

Публикация от NK VERES RIVNE⚽️

По сообщению сайта FootBoom

Поделитесь новостью с друзьями