Популярные темы

Патрик ван Леувен: «Понравились действия Бутко на фланге»

Дата: 11 марта 2023 в 21:54


Патрик ван Леувен:
Стоковые изображения от Depositphotos

Головний тренер «Зорі» Патрік ван Леувен на післяматчевій пресконференції оцінив гру команди в поєдинку 17-го туру чемпіонату України зі «Львовом» (3:1).

— Це друга гра після зимової перерви. Я думаю, що в цілому, ми добре сьогодні провели гру. Використали 3 свої моменти — це хороший показник, але гадали, що можемо забивати ще. Зробили заміни, хотіли додати енергії та свіжих сил у матч, але не сталося як гадалося. Грою своєї команди, а точніше 65-ю хвилинами я задоволений, а до останніх 25 вже є питання, які будемо розглядати.

— На Вашу думку, чому команда трішки здала під кінець поєдинку?

— У нас багато молодих гравців, які хочуть показувати свій рівень і тому командної гри в кінці трішки не вистачило. Були моменти, щоб забивати ще, але гра «знизила швидкість».

— Можливо, коли Ваша перевага у рахунку була вже 3:0 футболісти підсвідомо вже думали про наступний матч?

— Не можу так, навіть, припустити. Гадаю, що вони хотіли продовжувати гру в такому ж темпі і реалізовувати моменти.

— Яка зі всіх створених та реалізованих атак Ваших хлопців сподобалася більше за все?

— Мені всі атаки та моменти подобаються. Сподобалися дії Бутко на фланзі у першому таймі. Чудово віддавав на Герреро. Він отримав хороший шанс – пробив головою, але не забив. У другому таймі було багато шансів забити теж. Тому не тільки голи подобаються, а й гарні моменти загалом.

— Олександр Сапутін задовольняє Ваші потреби, як теперішній основний голкіпер?

— У нас є 3 воротаря. Наразі Олександр у повному обсязі виконує свої обов’язки. Так, звичайно, йому ще треба відчути рівень УПЛ, але впевнений, що тренери та хлопці завжди йому будуть допомагати та підказувати.

По сообщению сайта FootBoom

Поделитесь новостью с друзьями