Популярные темы

Олег Федорчук: «Петраков заявлял одно, а подписал контракт с союзником россии»

Дата: 08 марта 2023 в 14:34 Категория: Новости экономики


Олег Федорчук:
Стоковые изображения от Depositphotos

Український тренер і експерт Олег Федорчук висловилися щодо виклику Олександром Петраковим до збірної Вірменії чотирьох гравців із російських клубів.

Нам давно час відійти від ілюзій щодо свідомості спортсменів, артистів. Це дуже специфічні професії, які мають на увазі під собою дуже замкнуте коло спілкування. Я працюю у футболі 46 років і знаю інтелектуальний рівень футболістів і тренерів, чим вони живуть. Повірте мені, багато речей вони не так інтерпретують, як воно насправді відбувається.

 

І те що найпатріотичніший Тимощук опинився не на тому березі — це вам яскрава ілюстрація. Точно так само і щодо Петракова, він заявляв одне, а підписує контракт із союзником росії, яка передавала зброю. Або він не знає цього, або він тоді був нечесний.

 

Потрібно раз і назавжди для себе з'ясувати, що футболісти не мають політичної усвідомленості.

 

Приміром, є група гравців «Шахтаря», не хочу зараз комусь псувати вечір, у 14-му році на блокпості, виїжджаючи з Донецька, дуже цілувалися й обіймалися з «днрівцями», які вбивали наших людей. Потім ці гравці грали в нашій у збірній, і зараз від них «Слава Україні» і все інше. Це малі діти, які не завжди розуміють, що вони роблять.

 

Петраков такий самий, я його знаю років 40. Тому не вважаю його такою людиною, яка розуміє все, що він робить. Я не кажу, що він обмежений якийсь, ви маєте зрозуміти, що дуже вузьке коло спілкування у спортсменів, вони не усвідомлюють [усіх нюансів політичної ситуації].

 

Звісно це [виклик гравців із чемпіонату росії до збірної Вірменії] неправильно, але якби він не заявляв свою проукраїнську позицію, я б і не помітив цього. Адже навіть коли вірмени нещодавно з нами грали, у них було багато легіонерів із рф. А так Петраков заявляє одне, а демонструє інше, ось це і є незрозуміле. Я засмучений його поведінкою, але не здивований, — цитує Федорчука FanDay.

По сообщению сайта FootBoom

Тэги новости: Новости экономики
Поделитесь новостью с друзьями