Популярные темы

Валерий Кривенцов: «Осенью «Днепр-1» выглядел лучше»

Дата: 17 февраля 2023 в 15:14


Валерий Кривенцов:
Стоковые изображения от Depositphotos

Дніпро-1 вже втретє цього сезону грав на Кіпрі. Цього разу у стиковому матчі за вихід до 1/8 фіналу Ліги конференцій. І втретє зустрічався з АЕКом, і в третьому матчі з клубом із Ларнаки не зумів перемогти (0:1).

Колишній наставник Металіста 1925 Валерій Кривенцов оцінив гру команди Олександра Кучера в першому для неї офіційному матчі 2023-го року.

– Ми вперше 2023 року побачили Дніпро-1 в офіційному матчі. На що ви звернули увагу у матчі дніпрян із АЕКом?

– Усі побачили деяких нових гравців у складі Дніпра-1. Мова про Хайнера і Пеглоу. Відчувалося, що вони повністю не інтегрувалися в гру команди. Порозуміння їм не вистачало. Звісно, це був дуже важливий поєдинок для Дніпра-1. Ціну матчу всі чудово розуміли. Але, напевно, восени Дніпро-1 виглядав краще. Це не закид, просто так склався поєдинок на Кіпрі. Суперник – збитий колектив, де мало новачків. Господарі зіграли доволі прагматично.

– При цьому моменти у Дніпра-1 були…

– Так. Піхальонок, і двічі Гуцуляк могли забивати у цій зустрічі. Особливо гарний був момент у Сашка Піхальонка. Але не склалося. Там була чудова взаємодія Довбика та Піхальонка, тільки забити не вдалося.

– Початок матчу був досить складним для української команди. Це закономірно?

– Так, кіпріоти, що називається, у накаті, чемпіонат у них у розпалі. Три непогані моменти у господарів було, але нам пощастило. Думаю, що на сьогодні фізична форма гравців АЕКу краща, ніж у футболістів Дніпра-1.

– Другий тайм Дніпро-1 провів краще. Згодні?

– Так. Хлопці та м’яч контролювали краще та й заспокоїлися. Засмутив пропущений гол, там Бабенко не зміг відіграти епізод зі своїм суперником. Загалом, лівий захисник АЕКа зіграв чудово. А ось чи міг голкіпер гостей Валеф вийти із воріт у цій ситуації, не впевнений. Там гарна подача була від воротаря. Зросту кіперу гостей і не вистачило. Умовний ван дер Сар вийшов би з воріт без запитань. І все-таки, нічого не втрачено для підопічних Олександра Кучера.

– Чому цей АЕК не може обіграти ні Дніпро-1, ні київське Динамо?

– Немає непереможних команд. Тренерський штаб Дніпра-1, певен, зробить правильні висновки із поразки. Перемогти АЕК цілком реально за тиждень у Кошице. Потрібно виявити більше агресії, особливо біля чужих воріт. Безумовно, гру в атаці потрібно покращити – це запорука вдалого результату у майбутньому.

– На вашу думку, в чому причина поразки Дніпра-1?

– Зараз важко точно сказати. На зборах дніпряни грали досить добре, я бачив багато матчів підопічних Олександра Кучера. Звичайно, порівнювати спаринги та гру в Лізі конференцій не можна, тут інший рівень відповідальності. Тиск на хлопців зовсім інший. І все-таки, нічого не втрачено. Вся боротьба попереду у цій парі.

По сообщению сайта FootBoom

Поделитесь новостью с друзьями