Популярные темы

«Днепр-1» определился еще с двумя спаррингами

Дата: 02 февраля 2023 в 01:44



Стоковые изображения от Depositphotos

Як інформує прес-служба «Дніпра-1», циклон, який завітав на турецьке Середземномор’я, приніс прохолодну та дуже вітряну погоду. Це змусило гравців «Дніпра-1» на чергове тренування надягнути теплі речі і навіть дістати з валіз шапки. В ігрових вправах довелося подеколи робити поправку на вітер, але футболісти швидко пристосувалися до умов і провели продуктивне заняття.

Перед його початком партнери традиційним коридором привітали з днем народження Олександра Назаренка, а бразильця Пеглоу – у укладанням контракту.

Серію ігрових вправ на тренуванні завершив міжсобойчик на пів поля. Шальки терезів у поєдинку між «червоними» та «салатовими» коливались аж до завершення матчу. Перших вивів уперед Довбик (на фото) з пенальті, потім одразу два класних голи у відповідь провели Пеглоу та Піхальонок. Зрівняв рахунок той-таки Довбик, а переможний м’яч за «червоних» забив Адамюк, що підключився до атаки.

Два наступні дні на зборі будуть для команди Олександра Кучера ігровими. «Дніпро-1» зустрінеться зі словенською «Мурою» та казахстанським «Атирау». Обидва матчі розпочнуться о 16 годині за київським часом. Заплановані їхні прямі трансляції.

По сообщению сайта FootBoom

Поделитесь новостью с друзьями