Популярные темы

Сергей Кривцов: «Шахтер» — это очень счастливый этап моей жизни»

Дата: 01 февраля 2023 в 02:24


Сергей Кривцов:
Стоковые изображения от Depositphotos

Сергій Кривцов попрощався з командою та вболівальниками «гірників» перед трансфером до «Інтера Маямі».

– Сергію, цей день для тебе розпочався зворушливо. Як пройшло прощання з командою?

– Так, ще вчора я знав цю інформацію, і був такий підйом емоційний, але сьогодні вранці, як кажуть, сум і туга. Майже 13 років у цій команді, де я залишаю велику частину своєї душі та свого серця. І це емоційно дуже важко.

– Ти майже 13 років грав за «Шахтар». Яким прийшов до команди і як складалося футбольне життя протягом цих років?

– Це дуже щасливий етап мого життя. Тут я зробив себе – завдяки клубу, завдяки тренерам, які мене виховували, команді, що завжди підтримувала, завдяки дуже гарному колективу, президенту, менеджменту. У цій команді все ідеально! Мабуть, немає у світі такого клубу, де все так розраховано до дрібниць. Я дуже радий, що провів 13 років у такій команді, як «Шахтар».

– Які в тебе найкращі спогади? Матчі, перемоги, голи, якісь особисті моменти?..

– Дуже багато було чудових моментів. Та я вірю, що найближчим часом приїду вже як палкий уболівальник «Шахтаря» на «Донбас Арену» і ще раз побачу цю атмосферу на стадіоні, підтримуючи команду.

– Що хотів би сказати зараз уболівальникам?

– Хотів би сказати, що дуже дякую їм за підтримку. Тим більше в ці непрості для України часи вони нас підтримують. На жаль, ми зараз не можемо грати для вас на стадіонах через небезпеку, та я вірю, що незабаром ми побачимося і наш стадіон буде заповнений відданими вболівальниками.

По сообщению сайта FootBoom

Поделитесь новостью с друзьями