Популярные темы

«Александрия» в Турции: тест на газоанализаторе

Дата: 22 января 2023 в 12:54 Категория: Новости стран мира



Стоковые изображения от Depositphotos

«Олександрія» готується в Туреччині два дні. За цей час команда, окрім ранкової роботи в тренажерному залі та вечірніх тренувань на футбольному полі, пройшла тестування на спортивному газоаналізаторі.

Данило Горілий, лікар команди: «Цей тест необхідний для того, щоб розуміти максимальні можливості кожного футболіста. Тобто їх витривалість. Цей тест дає велику базу інформації для тренерського штабу, щоб розуміти ліміти хлопців. Це бігова робота на біговій доріжці з постійно зростаючою швидкістю, яку футболіст має витримати максимально. При цьому маска на обличчі дозволяє відстежувати скільки кисню витрачається за одну хвилину. Шляхом цього ми можемо більш точно, не так, як на фітнес-годинниках, виявити  анаеробний поріг гравця. Можна сказати, що це «золотий стандарт» в спортивній медицині».

Олександр Мельник: «Таке тестування проходив вперше, проте вважаю що це дасть можливість нашим тренерам правильно скласти подальший тренувальний процес, враховуючи фізичний стан кожного із нас».

Микола Михайленко: «Я старався пробігти якомога краще. Бачив, що хлопці теж старалися. Це цікаво, а головне, ефективно. Сподіваюсь, мій результат задовольнить тренерський штаб».

По сообщению сайта FootBoom

Тэги новости: Новости стран мира
Поделитесь новостью с друзьями