Популярные темы

Цыганков едет в Испанию, Бухал – в Польшу, «Вулвз» подписывают игрока ПСЖ и другие топ-трансферы 17 января

Дата: 18 января 2023 в 12:24 Категория: Новости стран мира


Цыганков едет в Испанию, Бухал – в Польшу,
Стоковые изображения от Depositphotos

Продовжується зимове трансфірне вікно, і кожен день відбуваються цікаві переходи. Footboom буде інформувати вас про найцікавіші трансфери.

Віктор Циганков («Динамо» — «Жирона»)

Публикация от Girona FC (@gironafc)

Півзахисник «Динамо» Віктор Циганков перейшов до іспанської «Жирони» на умовах повноцінного трансферу. Про це повідомляє офіційний сайт киян. «Динамо» отримає узгоджену компенсацію у розмірі 5 мільйонів євро та 50% від можливого подальшого трансферу гравця.

Діючий контракт Віктора Циганкова з «Динамо» завершувався вже влітку цього року і хоча клуб пропонував його продовжити на взаємовигідних умовах, штаб консультантів гравця попросив клуб здійснити перехід в це трансферне вікно.

Пабло Сарабія (ПСЖ — «Вулверхемптон»)

Публикация от Wolves (@wolves)

«Вулвергемптон» оголосив про перехід півзахисника ПСЖ Пабло Сарабії. Про це повідомляється на офіційному сайті англійського клубу. Іспанець підписав контракт на 2,5 роки з опцією продовження ще на сезон. За попередніми даними, паризький клуб отримає за цей трансфер 5 мільйонів євро.

Нагадаємо, у поточному сезоні Ліги 1 30-річний Сарабія провів 14 матчів, результативними діями не відзначався.

Юліан Рюерсон  («Уніон» — «Боруссія» Дортмунд)

Публикация от Borussia Dortmund (@bvb09)

Захисник «Уніона» Юліан Рюерсон перейшов до дортмундської «Борусії», інформує офіційний сайт клубу. «Шмелі» купили 25-річного норвежця активувавши пункт про відступні у розмірі 5 мільйонів євро.

Дортмундці вирішили здійснити трансфер нового правого захисника у зв'язку із травмою Тома Меньє. Рюерсон підписав контракт до 2026 року. Футболіст виступатиме під 26-м номером. 

Сантьяго Аскачібар («Кремонезе» — «Герта» — «Естудіантес»)

Публикация от Estudiantes de La Plata (@edelpoficial)

25-річний аргентинець, який цього сезону зіграв у 14 матчах Серії А «Кремонезе» покидає Італію, де він виступав на правах оренди. Новим клубом центрхава стане «Естудіантес», куди він також перейшов на правах оренди до літа 2023-го року. Також у договорі є опція викупу контракту, якщо йому вдасться закрепитись в рідному клубі, де він робив свої перші кроки у професійній кар'єрі.

Каміль Пятковський («Зальцбург» — «Гент»)

Публикация от KAA Gent (@kaagent)

Бельгійський «Гент» підписав талановитого поляка — центрального захисника Каміля Пятковського. До нової команди 22-річний центрбек перейшов на правах оренди до кінця сезону. Не відзначається, чи буде опція викупу у договорі.

Фредерік Гільбер («Астон Вілла» — «Страсбур»)

Публикация от RCSA (@rcsa)

28-річний французський захисник Фредерік Гільбер покидає «Астон Віллу». Він повертається до Франції, де гратиме за «Страсбур». До нової команди він перейшов у статусі вільного агента і підписав контракт до літа 2026-го року.

Флоран Молле («Шальке» — «Нант»)

Публикация от FC Nantes (@fcnantes)

Не дового пограв у Німеччині французський півзахисник Флоран Молле, який непогано себе зарекомендував до цього у «Монпол'є». Через півроку виступів у Німеччині він повертається до Франції, куди його викупив «Нант» за 1,5 млн євро. 31-річний гравець зіграв в 11 матчах за «Шальке» і забив лише один гол.

Аймар Шер («Спеція» — «Гронінген»)

Публикация от FC Groningen (@fcgroningen)

Конкурент Віктора Коваленка в «Спеції» Аймар Шер покидає італійську команду. Поки що на деякий час. Він на правах оренди до літа 2024-го року переходить до «Гронінгена».

Маріус Хьойбратен («Буде-Глімт» — «Урава Редс»)

Публикация от URAWA RED DIAMONDS | 浦和レッズ (@urawaredsofficial)

Центральний захисник «Буде-Глімт» Маріус Хьойбратен отримав вигідну пропозицію від японського «Урава Редс», і «підписався» на цікавий експіренс. З новою командою він підписав контракт до січня 2025-го року.

Феліпе Пірес («Дніпро-1» — «Волос»)

Публикация от ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ (@volosfc_official)

Бразильський вінгер Феліпе Пірес покидає українську команду. На правах оренди він переходить до «Волосу». Договір розрахован до кінця сезону. Опція викупу не включена. Восени він грав за «Жувентіде».

Рокко Райц («Боруссія» Менхенгладбах — «Сент-Трюйден»)

Публикация от STVV — Official (@stvv_official)

Молодий німецький півзахисник «Боруссії» Менхенгладбах Рокоо Райц на правах оренди переходить до «Сент-Трюйдена». Договорі розрахован на півтора роки — до літа 2024-го року.

Шина («Львів» — «Дібба Аль-Фуджейра»)

Бразильский нападник «Львова» продовжить кар'єру в ОАЕ. Шина, який до цього на правах оренди виступав за «Актобе», переходить до «Дібба Аль-Фуджейра» у статусі вільного агента. Умови персонального контракту, як і його термін, не повідомляється.

Публикация от Pedro Neto (@pedromarquesneto)

Євген Задоя («Колос» — «Чорноморець»)

«Чорноморець» оголосив про підписання півзахисника Євгена Задої.

Публикация от FC Chornomorets Odessa (@chernomoretsfc)

Останні півроку Євген провів в ковалівському «Колосі», за який зіграв 7 матчів в першому колі сезону УПЛ 22/23. На початку 2022-го року Задоя грав у чемпіонаті Казахстану, а до цього 5 років виступав за той же «Колос» — 123 матчі і 10 голів.

Рафаель Форстер («Жувентуде» — «Санто Андре»)

Публикация от Esporte Clube Santo André (@ecsantoandre)

Колиншій захисник «Зорі» Рафаель Форстер змінє команду в Бразилії. З «Жувентуде», де він грав з літа минулого року, він переходить до «Санто Андре», з яким на днях підписав контракт.

Гліб Бухал («Хебар» — «Хойничанці»)

Публикация от MKS Chojniczanka 1930 S.A. (@chojniczanka_mks)

Український захисник Гліб Бухал продовжить кар'єру в польській «Хойничанці». Попереднім клубом Бухала був болгарський «Хебар», який він залишив у грудні. У чемпіонаті Болгарії захисник провів 14 матчів і забив один гол.
В Україні Бухал відомий за виступами за Олександрію, Львів і київський Арсенал. Взимку 2022 року Гліб підписав контракт із Кривбасом, але так і не встиг зіграти за команду через війну в Україні.

Хойничанка посідає 15-те місце в Першій лізі Польщі.

По сообщению сайта FootBoom

Тэги новости: Новости стран мира
Поделитесь новостью с друзьями