Популярные темы

У Херсоні закінчуються продукти, ліки та пальне

Дата: 14 марта 2022 в 02:04


У Херсоні закінчуються продукти, ліки та пальне
Стоковые изображения от Depositphotos

У Херсоні закінчуються нафтопродукти, ліки, продукти харчування, а «зеленого коридору» – немає. Про це заявив міський голова Херсона Ігор Колихаєв у відеоінтерв'ю, оприлюдненому на сайті міськради, повідомляє Укрінформ.

«На жаль, у нас немає «зеленого коридору...», — сказав міський голова.

За його словами, немає можливості доставити до міста гуманітарну допомогу. Водночас закінчуються продукти харчування в магазинах, в аптеках – ліки, на заправках залишилося лише дизельне паливо – бензину немає, сказав міський голова.

Як повідомляв Укрінформ, у Херсоні 1 березня тривали вуличні бої, російський ворог обстрілював житлові квартали. Російські військові здійснили мародерство у багатьох аптеках та магазинах.

Мер Херсона звернувся до ЗМІ із проханням про сприяння для отримання «зеленого коридору», щоб була можливість вивезти поранених та вбитих, направити до міста медикаменти та продукти харчування.

3 березня голова ОДА повідомив, що будинок Херсонської ОДА зайняв російський ворог. Водночас міський голова Херсона поінформував, що у мерії Херсона працює штаб, який займається питаннями життєзабезпечення, над містом – український прапор, усі депутати та посадові особи попереджені про відповідальність за держзраду.

У місті та інших населених пунктах області відбуваються мирні акції проти агресора.

Президент Володимир Зеленський відзначив спеціальним званням «Місто-герой» Херсон.

Читайте также: Евакуаційна колона, яка прямувала з Маріуполя, залишилася у Бердянську

 

По сообщению сайта FootBoom

Поделитесь новостью с друзьями