Популярные темы

На сьогодні запланована евакуація людей з Енергодару до Запоріжжя

Дата: 09 марта 2022 в 14:04


На сьогодні запланована евакуація людей з Енергодару до Запоріжжя
Стоковые изображения от Depositphotos

Сьогодні, 9 березня, під егідою Червоного Хреста організовується гуманітарний коридор від Запоріжжя до Енергодару, та «зелений» — для евакуації населення — до міста Запоріжжя. Про це у телеграм-каналі повідомив міський голова Енергодару Дмитро Орлов.

«Увага! Терміново! Всім мешканцям Енергодару, сусіднім селам Василівського, Кам’янко-Дніпровського, В.Білозерського районів! Сьогодні, 9 березня, під егідою Червоного Хреста організовується гуманітарний коридор із Запоріжжя до Енергодару, та зелений — для евакуації населення до міста Запоріжжя», — йдеться у дописі Орлова.

За його словами, з 9 години оголошено режим припинення вогню. Орієнтовно з 12.00 до 13.00 в Енергодар буде доставлено інсулін, деякі медикаменти та сухі продукти для подальшої організації безкоштовних соціальних їдалень в школах та підтримки найбільш незахищених категорій населення.

На зворотному шляху автобуси будуть забирати мирних жителів, охочиї виїхати з Енергодару.

«Погоджено також можливість сформувати колону з особистого транспорту, якій дозволено йти услід за автобусами. Всі автобуси та особистий транспорт повинні мати маркування у правому верхньому куті лобового скла у вигляді червоного хреста! Подбайте про це заздалегідь», — попередив Орлов.

Місце збору громадян для евакуації — ділянка дороги на вулиці Курчатова, від «червоного» будинку до набережної в бік прогулянкового каналу. Збір мешканців міста та жителів сусідніх сіл орієнтовно з 12.00 до 13.00. З собою обов’язково мати документи.

 

Читайте также: Загальні бойові втрати противника з 24.02 по 09.03

По сообщению сайта FootBoom

Поделитесь новостью с друзьями