Популярные темы

Володимир Зеленський отримав овації від депутатів англійської Палати громад

Дата: 09 марта 2022 в 00:14 Категория: Новости политики


Володимир Зеленський отримав овації від депутатів англійської Палати громад
Стоковые изображения от Depositphotos

Депутати Палати громад Великобританії сиділи в повній тиші, оскільки президент України Володимир Зеленський став першим іноземним лідером, який розмовляв з ними, повідомляє ВВС. Серед тих, хто слухав переклад у навушниках, були високопоставлені міністри та діячі опозиції. Президент Зеленський отримав тривалі овації, за якими спостерігав посол України у Великобританії – чоловік, який отримав аплодисменти минулого тижня.

У Вестмінстері точилися дебати щодо того, чи зайшов уряд достатньо далеко, щоб допомогти людям, які тікають з України, і ввести санкції проти російських олігархів. Але коли справа доходить до протистояння Росії та надання підтримки Україні, у парламенті спостерігається широка єдність.

Читайте также: Уряд Великобританії має намір відмовитися від російської нафти до кінця 2022 року

Президент України закликав Великобританію йти далі – це те, на що розраховують міністри. Але прохання Володимира Зеленського, яке вже чули Великобританія та інши країни, щодо забезпечення безпеки неба над Україною – важке запитання. Яке буде складнішим для виконання – міністри неодноразово його виключали, бо побоюються, що це призведе до масової ескалації конфлікту.

По сообщению сайта FootBoom

Тэги новости: Новости политики
Поделитесь новостью с друзьями