Популярные темы

Євген Коноплянка: «Нам потрібно показувати усьому світу правду» (Відео)

Дата: 05 марта 2022 в 22:44


Євген Коноплянка:
Стоковые изображения от Depositphotos

Півзахисник «Краковії» та збірної України Євген Коноплянка лише недавно зумів перевезти свою сім'ю до себе. А потім поділився з FootballHub своїми переживаннями щодо війни, яку проти України розв'язали російськи загарбники, розповів про допомогу ЗСУ та звернувся до всього світу, як і багато інших наших зірок, з проханням негайно зупинити війну:

— Я душею і серцем з Україною. 

— Чи намагався я достукатися до російських футболістів? Гадаю, що зараз найважливіше — достукатися до однієї людини. Нам потрібно продовжувати робити те, що ми робимо — показувати усьому світу правду. Усі відео є в інтернеті, які ще докази потрібні? Як так можна? Це вбивства, діти, школи, садочки, наші родини!

— Я ніколи в житті не подумав би, що настане день, коли в нашому світі буде таке. Я впевнений, що кожен, хто вмів би тримати зброю в руках, пішов би туди. Кожен, хто як може, так і допомагає нашій армії. Їм, звичайно, величезний респект. 

— Чи бачив я слова Дзюби? Артеме, Дзюба! Це правда, що нас вбивають у нашій країні. Нас палять, бомблять та вбивають. І це правда! Не лізьте хоч ви, а просто донесіть правду. Допоможіть вижити дітям та звичайним людям. 

— Я жодного разу не вистрілив зі зброї. Якщо справа дійде до того, що скажуть: Женя, якщо ти прийдеш і покажеш, як все треба робити і це одразу закінчиться, то я готовий.

Читайте также: Коли болить серце. Люди ховаються від бомбардувань під зруйнованим мостом в Ірпені (Фото)

По сообщению сайта FootBoom

Поделитесь новостью с друзьями