Популярные темы

Контрольний матч. «Колос» — «Сараєво» (Боснія і Герцеговина) 3:2. Ледь не втратили

Дата: 12 февраля 2022 в 21:44 Категория: Новости спорта


Контрольний матч.
Стоковые изображения от Depositphotos

«Колос» — «Сараєво» (Боснія і Герцеговина) 3:2

Голи: Тотовицький 16, Нурієв 62, Дієго 77 — Цатакович 82, 89.

«Колос»: Волинець (Пахолюк, 61), Петров (Ставничий, 61), Новак (Павловець, 61), Золотов (Кузик, 61), Мілько (Криворучко, 61), Чорноморець (Велетень, 61), Оріховський (Мораренко, 61), Тотовицький (Нурієв, 61), Чурко (Ільїн, 46), Лисенко (Ісаєнко, 46), Мякушко (Дієго, 46).

«Колос» сьогодні, 12 лютого, провів черговий спаринг. Гра пройшла у цікавому ключі та була насичена, як гольовими моментами, так власне і самими голами, інформує пресслужба клубу.

У першому таймі рахунок відкрив Тотовицький, який вдало зіграв на добиванні після першого удару головою Петрова, що замикав подачу з кутового. У другій половині, одразу ж першим дотиком забив Нурієв, який класно зіграв на ближній стійці після подачі з кутового. Третій гол «Колос» також провів зі стандарту. Виконуючи штрафний, Дієго перехитрив голкіпера суперника. Бразильський півзахисник з дальньої дистанції пробив зненацька у ближній кут воріт, до чого був не готовий воротар.

Та все ж варто віддати належне гравцям «Сараєво», які не зупинились навіть за такого рахунку. Їх наполегливість попереду була нагороджена двома голами, автором яких став Хамза Цатакович – 3:2.

 

По сообщению сайта FootBoom

Тэги новости: Новости спорта
Поделитесь новостью с друзьями