Популярные темы

Контрольний матч. «Дніпро-1» — «Борац» (Боснія і Герцеговина) 3:2. Довбиком по супернику

Дата: 12 февраля 2022 в 16:54 Категория: Новости спорта


Контрольний матч.
Стоковые изображения от Depositphotos

Контрольний матч.
12 лютого. 10:30. Лара (Туреччина). Стадіон ТСС.
СК «Дніпро-1» — «Борац» (Баня-Лука, Боснія) 3:2 (1:0)

«Дніпро-1»: 12. Кожокару (1. Кінарейкін, 74), 11.Кравченко, 39. Сваток, 5. Нельсон, 47. Вантух, 8. Когут, 20. Ді Франко, 30. Джурасек, 29. Назаренко, 14. Ярмолюк, 7. Довбик.

«Борац»: 21. Цетковіч, 3. Кужундіч (18. Субіч, 68), 16. Войновіч, 28. Мілоєвіч, 7. Чоріч, 8. Бегіч, 10. Бркіч (26. Жураховський, 54), 24. Мелег, 77. Вусуровіч, 11. Йовіч, 9. Цвіяновіч. Запасні: Дам`яновіч, 27.Куласін, 34. Попара.

Голи: Ді Франко (4), Довбик (33), Мелег (71), Довбик (73), ….(75)

Попередження: Цвіяновіч (29), Мелег (81), Субіч (83), Джурасек (83).

Сьогоднішній ігровий день спортклубівці розпочали поєдинком проти боснійського «Бораца», який є чільним чемпіоном країни, а зараз займає 3 місце у національному чемпіонаті. На другому зборі у дніпрян заплановано по два матчі на день, тому зрозуміло, що їх тренерський штаб буде проводити двома різними складами, щоб футболісти могли отримати максимальне ігрове навантаження.

Стартовий склад спортклубівців у цьому поєдинку вже був наближений до оптимального, а відсутність у ньому Піхальонка можна пояснити тим, що півзахисник пропустить перший офіційний матч року проти «Десни» через дискваліфікацію.

Дніпряни розпочали дуже активно і досить швидко відкрили рахунок – Ярмолюк відкотив м’яч під удар Ді Франко і той зумів пробити голкіпера потужним ударом з лінії карного майданчику. Спортклубівці продовжили володіти територіальною перевагою, але гостроти в їх діях поменшало. Наступний момент було створено на 19-й хвилині, коли Когут замикав навіс з кутового від Кравченка, але м’яч пройшов над поперечиною.

Ще гостріше було, коли Ярмолюк відібрав м’яч у суперника у його штрафному майданчику і ледве не заробив другий асист, але, нажаль, Вантух пробив трошки вище дев’ятки. Запам’ятався і штрафний з гострого кута у виконанні Назаренка, коли мяч йшов у ворота, але зачепивши суперника, виник тільки кутовий. Проте саме після його розіграшу рахунок став 2:0 – Когут із Довбиком розібралися у воротарському майданчику і форвард дніпрян подвоїв рахунок.

Невдовзі знову Когут тепер вивів на удар Назаренка, який завдав гарматний постріл метрів з 12-ти, але тут відмінно зіграв голкіпер суперника, а буквально у наступній атаці ще оди момент був у Довбика, котрий розхитавши захисника пробив вище воріт. Вже перед самою перервою Довбик кинув у прорив Назаренка, проте і цього разу Олександру не вдалося переграти воротаря, який відбив удар на ще один кутовий, після котрого в карному майданчику боснійців виникла чергова пожежа, але все ж таки захисникам «Бораца» вдалося відбитися.

Щодо атакуючих дій «Бораца», то свій перший можна сказати удар (м’яч летів у площину воріт) по воротах дніпрян боснційці завдали тільки на 55-й хвилині після фактично навісу зі штрафного, який не був складним для Кожокару. Загалом на початку другого тайму супернику вдалося трохи вирівняти гру, але перевага у класі спортклубівців відчувалася серйозною.

Перший момент після перерви дніпряни створили на 58-й хвилині, коли після удару Джурасека м’яч, зачепивши ногу захисника, пройшов поруч із стійкою.  Невдовзі знову Джурасек намагався влучити у ціль ударом злету, але знову півзахиснику бракувало влучності.

А після 70-й хвилини пішли голи. Спочатку боснійці завершили результативно чи не першу свою гостру атаку – Мелег вдало пробив з лінії карного майданчику у нижній кут. На це дніпряни відповіли ще одним голом Довбика, який головою замкнув навіс Кравченка з правого флангу, але буквально за хвилину рахунок знову став мінімальним – боснійці перехопили м’яч біля карного майданчику дніпрян і реалізували вихід сам на сам із Кінарейкіним, що тільки замінив Кожокару.

На цьому команди трохи заспокоїлися і моменти пішли вже ближче до завершення зустрічі. Знову ще один момент був у Назаренка, який виходив сам на сам із голкіпером, але цього разу Олександр пробив повз цілі. У підсумку спортклубівці здобули чергову перемогу на зборах.

Читайте также: Ігор Йовічевіч: «Довбик — справжній топ, боюся його втратити»

По сообщению сайта FootBoom

Тэги новости: Новости спорта
Поделитесь новостью с друзьями