Популярные темы

Два гравці не підійшли «Вересу»

Дата: 11 февраля 2022 в 17:14


Два гравці не підійшли
Стоковые изображения от Depositphotos

Півзахисник Едвард Кобак та нападник Ігаль Брук залишають рівненський «Верес». Обидва футболісти дотепер перебували у таборі народного клубу на оглядинах, інформує клубна пресслужба. 

— Це молоді футболісти, яким ще потрібен час на адаптацію в нашій команді. Прийняли рішення не підписувати з ними контракти. Роздумували над варіантом взяти їх і відправити одразу в оренду. Але, зрештою, від такого варіанту також відмовилися. — сказав В'ячеслав Шевчук.

— Брати гравців на перспективу і гадати: заграє він, чи не заграє — ми вирішили відмовлятися від такого підходу. Найголовніше — ми підписали трьох молодих футболістів. Найстаршому з яких, Маргаряну — 24 роки. Радує, що усі вони вже готові грати у стартовому складі і доводити, що є повноцінними бойовими одиницями. — додав головний тренер команди Юрій Вірт.

Президент рівненського Вереса Іван Надєїн під час засідання наглядової ради також розповів про перемовини з футболістами, в яких завершуються контракти. «Ми очікуємо на гарні новини у найближчі дні», — сказав Іван Надєїн. 

Читайте также: На оглядинах у «Вересі» — ще два потенційних новачки

Читайте также: «Верес» может арендовать полузащитника «Шахтера»

Читайте также: Юрій Вірт: «Не зрозумів, для чого деякі футболісти виходили на поле»

По сообщению сайта FootBoom

Поделитесь новостью с друзьями