Популярные темы

«Дніпро-1» в Туреччині: гнулися дерева і кутові прапорці, повернення капітана

Дата: 10 февраля 2022 в 13:54



Стоковые изображения от Depositphotos

«Дніпро-1» розпочав другий збір в Туреччині. На відміну від першої подорожі другий вояж «Дніпра-1» на Середземномор’я пройшов чітко за розкладом, інформує пресслужба клубу.

Група гравців та представників технічного персоналу, що їхала з Дніпра, з радістю зустрілася з тими, хто залишився на вихідні у Туреччині. І менше ніж за дві години після прибуття вся команда вийшла на тренування.

Заняття стартувало у тренажерній залі готелю Trendy Lara, і після розминки спортклубівці вирушили на знайоме поле комплексу TSS. За час відсутності команди поле під дощами та сонцем, що змінювали один одного на примхливому анатолійському узбережжі, дещо затяглося свіжим газоном. Але погода піднесла черговий сюрприз – вітер розгулявся так, що гнулися і дерева, і кутові прапорці, аза м’ячами доводилося ганятися, мов за повітряними кульками. Утім, тренування пройшло за планом: гравці порухалися у квадратах (в одному, до речі, брав участь Ігор Йовічевіч) і в декількох ігрових вправах.

Така активація була потрібна для підготовки о завтрашнього важкого дня: команда проведе два тренування з хорошим навантаженням.

Додамо, що за індивідуальною програмою тренування розпочав на зборі Сергій Логінов. Капітан команди зазнав травми коліна під час останнього спарингу на першому зборі, але, на щастя, вона минула без серйозних наслідків для його здоров’я. За декілька днів очікується його повернення до загальної групи.

— Цього разу шлях був не таким тривалим, — розповів Сергій Логінов. — Швидко дістались, і втома була не настільки великою. Провели тренування для відновлення після подорожі, і готові у бойовому настрої почати другий збір. Дякувати Богові, найстрашніші діагнози мої не підтвердилися. Є невеликі проблеми, і я сподіваюсь, що з кожним днем буде краще. Буду відновлюватися і сподіваюсь, що на цьому зборі повернуся до загальної групи.

Читайте также: Габриэль Бусанелло перешел на правах аренды в «Днепр-1»

По сообщению сайта FootBoom

Поделитесь новостью с друзьями