Популярные темы

U-19: Спаринг «Ворскли» з «Берлінером» завершився достроково через масову бійку (Відео)

Дата: 07 февраля 2022 в 03:04 Категория: Происшествия


U-19: Спаринг
Стоковые изображения от Depositphotos

6 лютого 2022 року. Контрольний матч.

«Ворскла» U-19 – «Берлінер» U-19 (Німеччина)

Голи «Ворскли»: гравець на перегляді, 21, Нестеренко, 38.

«Ворскла» (стартовий склад): Ісенко, Мороховець, Хрипчук, Ізотов, Крупський, Амількар, Нестеренко, Сердюк, гравець на перегляді, гравець на перегляді, гравець на перегляді.

Англійською мовою термін товариська гра перекладається дослівно як friendly match і має трохи інше семантичне значення – дружній матч. Та от сьогоднішня гра юнацького складу «Ворскли» вийшла не дуже товариською, повідомляє клубна пресслужба.

Перший тайм підопічним Віталія Косовського вдався. Команди пішли на перерву за рахунку 2:0. Першим з передачі Крупського забив гравець на перегляді, про якого відомо, що це талановитий молодий сербський виконавець. Саме тому на трибуні дивився матч Йован Маркоскі, який власне і порадив тренерському штабу «Ворскли» подивитись свого протеже у дії. Другий гол на рахунку Івана Нестеренка.

У другому таймі полтавці трохи здали позиції через втому на тлі низки товариських ігор. Пропустили гол, а потім стався конфлікт між нападником німців та воротарем українців Олександром Домолегою. Данило Ізотов захищаючи свого кіпера трохи, скажімо так, перестарався. І якщо Олександр Усік здійснив перехід із професійного боксера в футболісти, то Данило може спробувати в майбутньому піти зворотнім шляхом. Зрештою, суддя зупинив сутичку «стінка на стінку» і дав фінальний свисток на десять хвилин раніше.  

По сообщению сайта FootBoom

Тэги новости: Происшествия
Поделитесь новостью с друзьями