Популярные темы

Контрольний матч. «Колос» — «Радник» (Сербія) 0:1

Дата: 01 февраля 2022 в 22:34 Категория: Новости спорта


Контрольний матч.
Стоковые изображения от Depositphotos

01.02.2022р. Туреччина, Белек. Контрольний матч

«Колос» (Ковалівка, Україна) — «Радник» (Сурдулиця, Сербія) 0:1
Гол: Ігнатович, 75

«Колос»: Волинець-к (Фесюн, 46), Гарькавенко, Павловець (Новак, 46), Ставничий, Чорноморець (Золотов, 46), Криворучко, Богданов (Оріховський, 46), Ільїн (Дієго, 46), Тотовицький (Нурієв, 46), Мораренко, Ренан.

Головний тренер — Ярослав Вишняк

Перший тайм пройшов у рівній боротьбі, з невеликою територіальною перевагою сербів. Вже на 5 хвилині Тотовицький та Ільїн класно розіграли м'яч у штрафному суперника і Андрій мав чудову нагоду аби відкрити рахунок — сербів виручив голкіпер. 5 хв момент! На 21-й хвилині Ренан трішки не встиг за передачею на нього, а міг би бути вихід сам на сам. Трохи згодом все той же Тотовицький знову загрожував воротам суперника, цього разу голкіпера підстрахував захисник, вибивши м'яч з дальнього кута своїх воріт. «Радник» в свою чергу кілька разів турбував Волинця, використовуючі дальні удари з-за меж штрафної.

У другому таймі гра особливо не змінилась. Серби, які завершують свій збір виглядали свіжішими, а «Колос», для якого це був лише перший контрольний матч знаходився лише на стадії становлення своїх оптимальних кондицій та ігрових напрацювань.

На 75-й хвилині «Радник» використав стандартне положення. Навіс зі штрафного з лівого флангу приніс успіх сербам — Ігнатович переграв оборону «Колосу» на другому поверсі і ударом головою забив єдиний м'яч у цій грі.

«Колос» міг відігратись, але в обох випадках підвела реалізація. Спочатку Дієго не скористався класним проникаючим пасом Криворучка, а вже в самому кінці матчу Мораренко не зумів втілити в гол вивірений пас Нурієва — його удар головою прийшовся повз ворота.

Таким чином, ковалівці поступились у першому спаррингу в Туреччині і тепер свій наступний матч зіграють 5-го лютого проти ФК «Рудар» (Чорногорія)

По сообщению сайта FootBoom

Тэги новости: Новости спорта
Поделитесь новостью с друзьями