Популярные темы

Контрольний матч. «Олександрія» — «Вайле» 3:0. Білик тягне «точку»

Дата: 31 января 2022 в 23:14 Категория: Новости спорта


Контрольний матч.
Стоковые изображения от Depositphotos

31.01.22, Туреччина

«Олександрія» — «Вайле» (Данія) 3:0

Голи: Бондаренко 3, Кожушко 19, Мустафаєв 82

«Олександрія»: Білик, Одарюк, Дубра, Бондаренко, Цуріков, Демченко, Білошевський (Ситников,76’), Кожушко (Мустафаєв,64’), Костишин, Авагімян, Спінеллі

Ігровий день понеділка олександрійці завершили зустрівшись з данською футбольною командою «Вайле». Цей матч суттєво відрізнявся від попередніх товариських зустрічей команди на цих зимових зборах: по-перше — динамікою, по — друге — емоційністю, по-третє – результативністю. Матч проходив на хороших швидкостях, з великою кількістю дрібних фолів, три з яких завершилися вилученням з поля, інформує офіційний сайт містян.

Вже на 3 хвилині «Олександрія» відкрила рахунок. Олег Білик зробив вибивання м’яча з-за меж власного штрафного майданчика. Той, перелетівши через все поле, опинився біля Валерія Бондаренка. Захисник, перегравши голкіпера, який вже вибігав на м’яч, «парашутом» переправив його у порожні ворота. 1:0

На 19 хвилині пройшла чергова атака містян. Володимир Одарюк набрав швидкість флангом, віддаючи точний пас на Олега Кожушка, який вже робив забіганні до штрафного майданчику суперника. Він, в один дотик, низом, переправляє м’яч у кут воріт. 2:0.

А на 51 хвилині матчу арбітр призначив пенальті у ворота «Олександрії» (Білошевський зіграв у штрафному майданчику не в м’яч, а в ногу суперника). Однак Олег Білик вгадав напрям польоту м’яча і впорався з ударом. 

Крапку в зустрічі поставив Еміль Мустафаєв, який замінив Олега Кожушка (Олег був вилучений за другий «гірчичник»). На 82 хвилині Еміль зі штрафного, красивим ударом під поперечину, зробив рахунок  розгромним — 3:0!

На мажорній ноті завершили перший етап підготовки олександрійці на зимових зборах. Попереду вихідні, після яких команда розпочне другий етап підготовки у Туреччині.

Читайте также: Контрольний матч. «Олександрія» — «Каспій» 1:1

По сообщению сайта FootBoom

Тэги новости: Новости спорта
Поделитесь новостью с друзьями