Популярные темы

Гравець збірної України з футзалу розповів, чого чекати від Казахстану

Дата: 31 января 2022 в 21:14 Категория: Новости спорта


Гравець збірної України з футзалу розповів, чого чекати від Казахстану
Стоковые изображения от Depositphotos

У груповому раунді європейської першості синьо-жовті поступилися Нідерландам (2:3), розгромили Сербію (6:1) і програли Португалії (0:1), проте посіли друге місце у квартеті й пробилися в плей-офф. У чвертьфіналі, який відбудеться в Амстердамі сьогодні, 31 січня, на підопічних Олександра Косенка очікує поєдинок із Казахстаном (початок — о 21.00 за київським часом). 

Напередодні протистояння своїми думками поділися гравець збірної України Євген Сірий, слова якого наводить прес-служба Асоціації футзалу України.

— Євгене, чи переглядали ви напередодні матчі збірної Казахстану, можливо, дивилися саме її поєдинки на чемпіонаті Європи? Що можете сказати про цю команду?

— Насправді вдалося переглянути майже всі поєдинки групового етапу. Матчі збірної Казахстану не стали винятком. Це сильна команда, у складі якої виступають якісні бразильські виконавці. Казахи мають цікаву специфіку гри, яка полягає в постійних підключеннях воротаря до атак. Я колись виступав у чемпіонаті Казахстану й досить непогано знайомий із тим, як грає ця команда. Після матчу з Португалією детальніше розібрали суперника. Робочий процес триває.

— Як оцінюєте виступ збірної України на груповому етапі, зважаючи на відсутність великої кількості гравців?

— Як виявилося, складнощі нам лише допомогли. Так уже сталося, що ми залізли в яму й намагалися вибратися з неї. Перший матч ввів людей в оману. Можливо, десь позначилося недоналаштування. Раніше ми не мали очних поєдинків проти збірної Нідерландів. У них були не найкращі результати за підсумками товариських матчів. Натомість після того, як велика кількість хлопців захворіла на коронавірус, команда згуртувалася. Кожен бився не лише за себе, а й за інших. Напевно, це дозволило збірній перезавантажитися.

Читайте также: Футзал. Евро-2022. 1/4 финала Казахстан — Украина. Прямая трансляция

По сообщению сайта FootBoom

Тэги новости: Новости спорта
Поделитесь новостью с друзьями