Популярные темы

Віце-президент «Ворскли»: «Різник та Ісенко активно займаються вивченням англійської мови»

Дата: 25 января 2022 в 14:24 Категория: Происшествия


Віце-президент
Стоковые изображения от Depositphotos

Віце-президент «Ворскли» Олег Лисак поділився думкою про воротаря команди Дмитра Різника.

«За нашими оцінками це найкращий воротар України. У своєму віці амплуа і з тим досвідом, що він отримує у «Ворсклі».

Я сподіваюся, що Дмитро розуміє, що для нього зробила «Ворскла». Це головне. Сподіваюся і думаю, що має багато перспектив заграти не лише в «Шахтарі», а й за кордоном. Я говорю це небезпідставно. Ми аналізували ринок воротарів за віком, кількістю зіграних матчів, вартістю та іншим.

На сьогодні для Різника та інших футболістів «Ворскли» важливо відіграти 1-2 сезони на групових етапах єврокубків. Якщо це відбудеться, то вартість команди буде значно вищою.

У нас немає завдання продати Різника. Якби була, вже продали б. Крім Дмитра у нас є і Паша Ісенко, і ми знаємо, над чим треба працювати Дмитру. У нас була розмова після його приїзду зі збірної – це не про футбольні речі, а про психологію, мову та інше. Йому також потрібний період. Завдання ж не тільки продати, а щоби клуб ще раз прийшов і сказав: «Так, топ».

Так само за Павлом Ісенком – ми знаємо, що він має і коли робити, там все планово. Різник та Ісенко – ми забезпечили – на базі активно займаються вивченням англійської мови. Сподіваюся, вони оцінять ці речі.

Нам потрібен час, ми плануємо, що через два роки Ісенко захищатиме ворота основної команди», – сказав Лисак в ефірі програми «Футбольний формат».

 Читайте также: Потенциальный новичок «Ворсклы» прокомментировал возможность переезда в Полтаву

По сообщению сайта FootBoom

Тэги новости: Происшествия
Поделитесь новостью с друзьями