Популярные темы

«Ворскла» добиралася до Туреччини не без пригод — підготовку довелося скорегувати

Дата: 24 января 2022 в 17:44 Категория: Происшествия



Стоковые изображения от Depositphotos

«Ворскла» добиралася до Туреччини не без пригод, в результаті чого, початок підготовки команди на закордонному зборі довелося скорегувати.

Нагадаємо, футболісти, тренери та адміністрація команди вчора, 23 січня, вирушили до Туреччини, завершивши полтавський етап підготовки, інформує пресслужба клубу. Команда планувала летіти за маршрутом Харків-Стамбул-Анталія. Втім, сніг, що випав у Стамбулі зробив певні корективи у попередні сподівання, адже із Харкова літак вирушив із запізненням. Відповідно затримали і наступний рейс — із Стамбула до середземноморського узбережжя. Тож, замість того, щоб прибути до свого готелю ввечері, полтавці розквартирувалися там вже пізно вночі.

Сьогодні, 24 січня, на підопічних Юрія Максимова чекає одне тренування ввечері. У «Ворсклі» вирішили взяти до Туреччини також кількох гравців, які відновлюються після травм, як, наприклад, Руслан Степанюк. Допомагати йому швидко набрати кондиції будуть лікарі клубу, а також тренер-реабілітолог Вадим Сапай, більше відомий полтавському вболівальнику, як надійний захисник.

Читайте также: Юрий Максимов назвал игроков «Ворсклы», которые имеют травмы накануне турецких сборов

По сообщению сайта FootBoom

Тэги новости: Происшествия
Поделитесь новостью с друзьями