Популярные темы

«Кривбас» приступив до тренувань

Дата: 21 января 2022 в 01:54



Стоковые изображения от Depositphotos

Сьогодні «Кривбас» провів перше тренування в цьому році. Команда вийшла з відпустки, яка тривала понад півтора місяці. Зустріч вийшла емоціональною та радісною, адже «червоно-білі» не бачилися довгий час й встигли скучити один за одним. Після теоретичного заняття Олександр Бабич провів тренування. Воно відбулося у критому манежі Академії на штучному газоні.

Після вступного слова головного тренера футболісти були розподілені на дві групи й спочатку займалися розминкою та легкою біговою роботою. Після чого пограли у футбол. Відзначимо, що наразі з командою розпочали підготовку гравці, які у першій половині сезону перебували у оренді в інших клубах: воротар Дмитро Черниш, захисники Іван Семеніхін, Ігор Коцюмака та Гліб Попчук, півзахисники Іван Козак, Максим Пирогов та Євген Ніколашин.

Також сьогодні усі футболісти почали проходити плановий медогляд. Зранку у лікарні перебувала перша група гравців, після обіду — друга. Завтра медогляд буде продовжено. «Кривбас» поки буде займатися у одноразовому режимі.

Перший зимовий збір криворіжці проведуть удома з 20 січня до 4 лютого (без контрольних матчів; заплановані тільки двосторонки), другий збір пройде з 8 до 22 лютого у турецькому місті Лара, третій — з 26 лютого до 11 березня у турецькому Белеку, інформує клубна пресслужба.

Читайте также: Защитник «Александрии» перешел в «Кривбасс»

По сообщению сайта FootBoom

Поделитесь новостью с друзьями