Популярные темы

«Минай» оголосив тренерський штаб

Дата: 18 января 2022 в 22:14 Категория: Новости спорта



Стоковые изображения от Depositphotos

Минулого тижня «Минай» очолив спеціаліст Володимир Шаран. Пресс-служба клубу оголосила про його помiчникiв.

Асистентом головного тренера буде Вадим Чернишенко. Вiн довгий час працював у системі «Олександрії». Очолював U-21 в сезоні 2011/2012, далі працював у тренерському штабі основної команди разом з Володимиром Богдановичем, який, досяг значних успіхів в історії цього клубу – здобули медалі УПЛ та право грати у єврокубках. До речі, у «Олександрії» свого часу Вадим Павлович пограв і як гравець – у її складі провів 8 сезонів.

Ще одним помічником В. Шарана став  Ігор Лучкевич. Цей тренер довгий час працював у запорізькому «Металурзі» на різних посадах. В цьому клубі провів також чимало, а саме 9 сезонів, і у якості футболіста, чим завоював любов місцевих вболівальників. Також пограв за донецький «Металург», львівські «Карпати» та «Таврію». Будучи футболістом в 1996 році отримав виклик у збірну України.

Також у тренерський штаб увійшов і теперiшнiй головний тренер «Минаю» U-19 Микола Цимбал, який буде допомагати зі збором аналітичних даних.

Тренером воротарів буде Андрій Новак. Це екс-голкіпер «Олександрії», де він грав під керівництом В. Шарана, а також тернопільської «Ниви», одеського «Чорноморця» та кіпрського «Ерміса». І, звісно, івано-франківського «Прикарпаття», за яке він ще виступав у цьому ж сезоні в Першій лізі. Після Нового року вирішив зосередитись на тренерській роботі.

 

По сообщению сайта FootBoom

Тэги новости: Новости спорта
Поделитесь новостью с друзьями