Популярные темы

«Львів»: шлях до Туреччини розпочався з перемоги

Дата: 16 января 2022 в 22:14



Стоковые изображения от Depositphotos

«Львів» – ДЮШ «Львів» 2:1

Голи: Політило 28 (з пенальті), гравець на перегляді, 40 – Дума 56.

«Львів». 1 тайм: Ільющенков (к), Бусько, гравець на перегляді, Васильєв, Зозуля, Грисьо, Крушинський, Політило, Ременяк, Мишенко, гравець на перегляді; 2 тайм: Костик, Бусько, Зозуля (к), гравець на перегляді, Давидов, Семенів, Фране, гравець на перегляді, Михайлів, Ернест, гравець на перегляді.

«Львів» не тільки вийшов з відпустки, але й отримав перший ігровий досвід у новому році, обігравши ДЮШ «Львів» – 2:1, інформує пресслужба клубу.

Спочатку гравець, який перебуває на перегляді, заробив пенальті. Удар з позначки на 28-ій хвилині гри реалізував Політило. Під завісу тайму свій м‘яч після подачі з кутового забив захисник, який перебуває на оглядинах. На перерву «Львів» пішов за комфортної переваги в рахунку – 2:0.

У другому таймі нападник суперників Дума накрутив кількох наших оборонців та відправив м‘яча точнісінько в кут воріт Костика. Голкіпер у моменті був безсилим. 2:1 – «Львів» у першій контрольній дуелі після відпустки переграв молодіжну команду.

Варто відзначити, що це був заключний вихід львів’ян на поле перед початком основного етапу зборів. Вже 16 січня команда візьме курс на Туреччину, де тренуватиметься та проводитиме спаринги аж до 17 лютого.

Читайте также: «Львів» підписав гравця «Чорноморця»

По сообщению сайта FootBoom

Поделитесь новостью с друзьями