Популярные темы

Новачок «Металіста 1925»: «Буде достатньо декілька тренувань попрацювати на зборах і все стане зрозуміло»

Дата: 16 января 2022 в 13:14


Новачок
Стоковые изображения от Depositphotos

Новачок «Металіста 1925» Микита Безуглий дав перше інтерв'ю клубній пресслужбі, у якому розповів про емоції від переходу до нової команди, свої амбіції та цілі, а також знайомство з гравцями та штабом «Металіста 1925».

— Микито, вітаємо тебе з тим, що ти став гравцем «Металіста 1925». Для тебе це давно вже було відомо, вже вдалося звикнути до цієї думки? З якими емоціями підписував контракт, які цілі, завдання ставиш перед собою?

— Дякую за привітання. Перш за все, коли почув про можливість опинитися в «Металісті 1925», я дуже зрадів, бо декілька гравців та тренерський штаб мені знайомі. Якщо чесно, перші дні, коли все це відбувалося, тоді зрадів і зараз починаю знову радіти. Бо між цим періодом був місяць відпустки, я був з родиною та відпочивав. А зараз думаю, що все буде добре і дуже радий приступити до роботи.

— Ти сказав, що знаєш хлопців та тренерський штаб, розкажи, будь ласка, де та з ким перетинався?

— З усіма цими хлопцями: Габелок, Русин, Жичиков, я пересікався у «Шахтарі» та й з тренерським штабом теж у цій команді ми багато років провели разом.

— У своїй минулій команді ти виступав у захисті, в центрі або на фланзі. Валерій Кривенцов казав, що розраховує тебе пробувати в опорній зоні. На яких позиціях ти себе краще почуваєш?

— Більше всього я грав у центрі захисту. Останні пів року я виступав справа в обороні. І за всі ці роки, що я провів у «Оболоні» я теж мав декілька матчів, де грав на позиції опорника. Тому, мабуть, для мене не буде дуже важко перестроїтися, бо я мав досвід гри на цих позиціях. Мабуть, буде достатньо декілька тренувань попрацювати на зборах і все стане зрозуміло.

— У Прем'єр-лізі тобі ще не доводилося грати. Які цілі, амбіції маєш?

— Так, це для мене буде перший такий досвід. Перш за все хочу допомогти команді підійнятися якомога вище у турнірній таблиці, кожну гру перемагати і буду робити для цього все, що залежить від мене.

Читайте также: Офіційно: «Металіст 1925» підписав Микиту Безуглого та Дмитра Капінуса

По сообщению сайта FootBoom

Поделитесь новостью с друзьями