Популярные темы

П'ять гравців «Металіста 1925» повернулися до загальної групи

Дата: 16 января 2022 в 03:24


П'ять гравців
Стоковые изображения от Depositphotos

Гравці основного складу «Металіста 1925» вперше зібралися разом на навчально-тренувальній базі у селищі Високому задля тренувань, після виходу з відпустки, інформує клубна пресслужба.

Напередодні два дні гравці, розділені на дві групи, проходили медичний огляд. Сьогодні ж усі футболісти «Металіста 1925» розпочали підготовку до нового сезону. Не були присутніми на тренуванні Владислав Дмитренко, який продовжує реабілітацію та Фабіньо. Бразилець пізніше приєднається до команди, оскільки поки не може прилетіти до України через проблеми з отриманням візи.

Харківську частину підготовки футболісти «Металіста 1925» проведуть у дворазовому режимі. Вранці гравці діляться на дві групи. Спочатку перша заходить на заняття до тренажерної зали. Після переходить до бігової роботи на полі зі штучним покриттям. Відповідно, до тренажерної зали заходить друга група гравців. І пізніше вони також переходять до бігової роботи. Увечері футболісти проводять ігрове тренування на полі зі штучним покриттям.

З першого ранкового тренування у загальній групі займалися Віталій Пономар, Максим Жичиков, Ростислав Русин, Дмитро Кравченко та Дерек, які пропустили значний відрізок (або ж повністю) першої частини сезону через травми.

Також з основним складом розпочали підготовку молоді вихованці клубу: Юрій Потімков, Владислав Островський, Антоній Емере, Ігор Потімков, а також Денис Почернін та Кевін Дуруеке, які у першій частині сезону грали у Другій лізі у складі «Буковини». Одразу приступили до роботи і новачки клубу Микита Безуглий та Дмитро Капінус.

Нагадаємо, що на своїй навчально-тренувальній базі «Металіст 1925» готуватиметься до старту другої частини сезону до 25-го січня, коли команда вирушить на тренувальний збір до Туреччини.

Публикация от FC Metalist 1925 (@metalist1925_kh)

По сообщению сайта FootBoom

Поделитесь новостью с друзьями