Популярные темы

Ігор Леонов очолив команду Другої ліги

Дата: 16 января 2022 в 01:24


Ігор Леонов очолив команду Другої ліги
Стоковые изображения от Depositphotos

Новим головним тренером вінницької «Ниви» став колишній наставник «Минаю» Ігор Леонов. 15 січня сторони підписали контракт, повідомляє пресслужба друголігового клубу.

«Ігор Леонов – досвідчений тренер, який працював у структурі «Шахтаря, а також у клубах УПЛ. Для нашого клубу – це важливе підсилення. Сподіваємося, що під керівництвом нового наставника «Нива» зможе досягти вагомих результатів»  — сказав спортивний директор «Ниви» Олексій Свіріда.

Вболівальники зі стажем добре знають Леонова, як ексгравця донецького «Шахтаря». Він провів за «гірників» 153 матчі. Також Ігор Іванович захищав кольори інших відомих клубів Австрії та України.

Після завершення кар'єри гравця розпочав тренерську роботу. Спочатку шукав таланти для клубу «Шахтар». Після трьох років роботи став тренером у футбольній академії «гірників», а також тренував команду «Шахтар-3» у Другій лізі.

У грудні 2010 року Ігор Леонов був запрошений до тренерського штабу маріупольського «Іллічівця», а пізніше виконував обов'язки головного тренера цього клуба. Надалі працював головним тренером клубів УПЛ «Арсенал» (Київ) і «Минай» (Закапаття), який залишив наприкінці минулого року.

 

По сообщению сайта FootBoom

Поделитесь новостью с друзьями