Популярные темы

MEGOGO показуватиме Суперкубок Іспанії

Дата: 12 января 2022 в 21:54


MEGOGO показуватиме Суперкубок Іспанії
Стоковые изображения от Depositphotos

У середу, 12 січня, о 21:00 на медіасервісі MEGOGO розпочинається ексклюзивна трансляція Суперкубку Іспанії з футболу. Турнір пройде у Саудівській Аравії  у форматі «Фінал чотирьох». Його учасниками стануть найкращі команди однієї з найсильніших футбольних ліг світу – La Liga. У першому півфіналі зустрінуться «Барселона» та  «Реал». 

Головною інтригою матчу стане дебют в Ель Класіко легендарного колишнього футболіста «Барселони» Хаві Ернандеса, який став головним тренером рідної команди наприкінці минулого року.

Напередодні півфіналу,  о 20:30, на MEGOGO стартує студія з експертами, в ході якої глядачів чекатиме чимало відомих гостей. Ведучий – Роман Бебех, популярний футбольний блогер та спортивний журналіст. Експертами студії будуть екс-гравці збірної України – чвертьфіналісти Чемпіонату Світу-2006 – Андрій Воробей та Владислав Ващук. 

Коментуватимуть протистояння «Барселони» та «Реалу» Віталій Кравченко та Сергій Лук’яненко.

В іншому півфіналі зіграють чинний чемпіон Іспанії мадридський «Атлетико» та минулорічний переможець Суперкубку «Атлетик» з Більбао.  Їхнє протистояння відбудеться 13 січня і розпочнеться  о 21:00. Цей півфінал, а також фінальний матч, що розпочнеться у неділю 16-го січня о 20:30,  коментуватимуть – Вадим Скічко та Роман Бебех. Напередодні фіналу заплановано студію з ведучим Романом Кадєміним. 

Читайте также: «Барселона» — «Реал». Анонс и прогноз матча

По сообщению сайта FootBoom

Поделитесь новостью с друзьями