Популярные темы

«Олександрія» оголосила про підписання п'ятьох новачків — від Авагімяна до Бондаренка

Дата: 10 января 2022 в 20:54



Стоковые изображения от Depositphotos

«Олександрія» сьогодні, 10 січня, оголосила про підписання п'ятьох новачків.

Артур Авагімян

Артур є вихованцем маріупольського «Іллічівця». Виступав за клуби: «Шахтар» (Донецьк), «Маріуполь» (Маріуполь), Арснеал (Київ), Алашкерт (Мартуні) та «Чорноморець» (Одеса). також, Артур був гравцем молодіжних збірних України U-17 (2012—2014)та U-19 (2014—2016).

ФК «Олександрія» підписав контракт з Артуром до  30 червня 2025 року.

 Богдан Білошевський

Богдан футболом почав займатися в ДЮСШ «Ніжин» (Чернігівська область), згодом навчався в ДЮФШ київського «Динамо». Виступав за клуби: «Динамо» (Київ), «Десна» (Чернігів) та «Чорноморець» (Одеса). У різні роки захищав кольори молодіжної збірної України.

Богдан, гравець київського «Динамо», буде захищати наші кольори на правах оренди  до 30 червня 2023 року.

 Денис Костишин

Денис є вихованцем  молодіжної академії київського «Динамо». Виступав за клуби: «Дніпро» (Дніпро) та «Колос» (Ковалівка). Був гравцем молодіжних збірних України U-18 (2015) та U-19 (2016). ФК «Олександрія» підписав контракт з Денисом до 31 травня 2024 року.

Владислав Калітвінцев

Владислав вихованець київської дитячої футбольної школи «Євробіс». Виступав за клуби: «Динамо» (Київ), Слован (Ліберець),«Чорноморець» (Одеса), «Зоря» (Луганськ),«Арсенал» (Київ) та «Десна» (Чернігів). У різні роки виступав за молодіжну збірну України.

Валерій Бондаренко

Валерій добре знайомий олександрійським вболівальникам, тому що вже захищав кольори нашої команди в період з 2017 по 2019 роки, а, також, в сезоні 2020/21. Валерій вихованець київського футболу. Виступав за клуби: «Арсенал» (Київ), «Торпедо» (Кутаїсі), «Скала» (Стрий), «Шахтар» (Донецьк), «Віторія» (Гімарайнш) та «Ворскла» (Полтава).

Валерій, гравець донецького «Шахтаря», буде захищати кольори нашої команди на правах оренди  до 30 червня 2023 року.

По сообщению сайта FootBoom

Поделитесь новостью с друзьями