Популярные темы

У «Ворсклі» — перший зимовий новачок!

Дата: 10 января 2022 в 18:24 Категория: Происшествия


У
Стоковые изображения от Depositphotos

Андрій Бацула повертається в рідні пенати. Туди, звідки стартувала кар’єра 29-річного гравця — у полтавську «Ворсклу».

Трудова угода лівого захисника з полтавським клубом розрахована на два з половиною роки. Вже 16-го січня він познайомиться з новими одноклубниками.  

— «Учора я пройшовся вулицями поблизу стадіону і ніби слайди промайнули в голові. Все до болі знайоме і стільки приємних спогадів. Тоді ще був зовсім юним і робив перші свої кроки у великому футболі. Дуже вдячний полтавському клубу за те, що заклали в мені найліпші якості футболіста. Ми з дружиною були в Мінську, коли я дізнався від агента про зацікавленість «Ворсклою» в моїх послугах. Чесно кажучи, не вагався ні хвилини. Дуже щасливий знову стати частиною великої родини футбольного клубу «Ворскла» Полтава. Знаю про амбітні завдання клубу. Про це ми вже стисло поговорили телефоном із головним тренером команди Юрієм Вільовичем. Маю нестримне бажання допомогти колективу у вирішенні завдань на сезон», — підкреслив старий новий гравець ворсклян в йнтерв'ю офіційному сайту.

Окрім «Ворскли» за час своєї ігрової кар’єри Бацула виступав у кременчуцькому «Кремені», кропивницькій «Зірці» та «Олександрії». Першого міжнародного досвіду набув, успішно захищаючи кольори бельгійського «Кортрейка», звідки перебрався до мінського «Динамо», де нещодавно був визнаний найкращим футболістом минулого сезону.

По сообщению сайта FootBoom

Тэги новости: Происшествия
Поделитесь новостью с друзьями