Популярные темы

«Олександрія» подовжила контракт з Олександром Мельником

Дата: 08 января 2022 в 18:34 Категория: Новости экономики



Стоковые изображения от Depositphotos

«Олександрія» сьогодні, 8 січня, подовжила контракт з Олександром Мельником. Нова угода підписана до 30 червня 2025 року, інформує пресслужба клубу.

Нагадаємо, Олександр дебютував за «Олександрію» в складі команди U-19. Це відбулося 3 травня 2019 року у виїзному матчі проти однолітків з київського «Динамо» (старший тренер Юрій Гура).

У складі основної команди «Олександрії» Олександр дебютував 29 вересня 2019 року в матчі 1/16 Кубку України проти вишгородського «Діназа». За основу «Олександрії» Олександр Мельник провів 19 матчів, чотири з яких у Кубку України.

Після підписання контракту Олександр дав коментар пресслужбі клубу: «Перед «Олександрією» стоять великі завдання на цей сезон. Команда розвивається, рухається уперед. Хочу подякувати й керівництву клубу і тренерському штабу за довіру. Я буду робити все, що в моїх силах, щоб допомогти команді досягти поставлених цілей. Отримавши пропозицію, я не сумнівався жодної хвилини. В команді хороший колектив. Мені тут комфортно. І я дуже радий, що клуб надав мені можливість продовжити кар’єру саме тут, — зазначив Олександр Мельник.

По сообщению сайта FootBoom

Тэги новости: Новости экономики
Поделитесь новостью с друзьями