Популярные темы

Михайло Кополовець: «Шаран – не той тренер, який просто прийде себе «палити»

Дата: 08 января 2022 в 17:54 Категория: Новости спорта


Михайло Кополовець:
Стоковые изображения от Depositphotos

Колишній футболіст та спортивний директор «Минаю» Михайло Кополовець прокоментував для Footboom імовірне призначення Володимира Шарана на посаду головного тренеру команди. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що це питання вже фактично вирішене, а сам Шаран хоче взяти до себе на нове робоче місце деяких гравців з «Олександрії» плюс свого колишнього асистента.

«Шаран – тренер дуже досвідчений і зрозуміло, що якщо він прийшов у команду, то не просто так – він, скоріш за все, висунув для себе певні умови. Це тренер з величезним досвідом работи, тим більш, що він вже був у Ужгороді, і йому там все знайоме.

Я знаю добре Володимира Богдановича, впевнений, що якісь моменти в команді він, безумовно, наладить. Тим більш, що міняти в команді багато чого треба. І він, скоріш за все, це обговорював з президентом клуба, зокрема питання збільшення бюджету, що однозначно треба робити. Шаран – не той тренер, який просто прийде себе «палити». Якщо він туди йде, значить з керівництвом они, скоріш за все, про щось домовилися. Та й президент «Минаю», запрошуючи такого фахівця, розумів, що під нього потрібні певні умови», — сказав Кополовець.

Нагадаємо, що осінню частину сезону «Мінай» завершив на 15-му місці в УПЛ. Попереднім наставником команди був Ігор Леонов, який залишив свою посаду після початку зимової паузи.

Читайте также: Владимир Шаран: «Я — главный тренер «Миная»? А утром читал, что назначили Пучкова»

По сообщению сайта FootBoom

Тэги новости: Новости спорта
Поделитесь новостью с друзьями